Interims chef Epiroc

Rekryterare
Experis
Plats
Örebro
Annonserat
den 8 maj 2021
Stängs
den 18 maj 2021
Ref:
089e7ad6-9f68-4f97-a150-e16cb5e85d76
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Jobba som Interimschef hos Epiroc AB i Örebro\r\n\r\nDet roligaste med att jobba på Epiroc AB är att få vara med och ta fram nya tekniska lösningar och att arbetet är väldigt mångsidigt. Det menar i alla fall många av deras anställda. Nu har du chansen att bli en del av teamet på Epiroc AB i rollen som Interimschef. Är du en ledande, kommunikativ och samarbetsvillig person som är redo för en ny utmaning? Välkommen med din ansökan till oss på Experis!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Experis men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Att jobba som Interimschef för Experis

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara över och leda arbetet på avdelningen.

Vem är du?

Som Interimschef är det viktigt att man som person är ledande och kommunikativ. Arbetet kräver att du har en utbildning i IT-projektledning och teknik eller motsvarande. Vi hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss. Du stöttar dina kollegor och arbetar effektivt tilllsammans med andra för att nå gemensamma mål.

Epiroc AB är en arbetsplats som värdesätter mångfald och jämn könsfördelning och uppmuntrar därför sökanden med olika bakgrund och livserfarenhet.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Liljeholm på telefonnummer: 019-166550 eller via e-post: martin.liljeholm@se.experis.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Sista ansökningsdag är den 2021-05-18. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.