Bording AB i Pålsboda söker Tekniker inom IT och systemstöd.

Rekryterare
Experis
Plats
Örebro
Annonserat
den 11 maj 2021
Stängs
den 9 juni 2021
Ref:
caf5781e-4c59-4be5-a2b1-086665d2f9a3
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Bording AB är en del av danska F.E Bording. Bording Group består av 12 hel- eller delägda bolag, som arbetar inom tre kompetensområden: Rådgivning, Crossmedia/Logistik och IT-lösningar. Våra svenska verksamheter finns i Borås, Helsingborg, Pålsboda och Jordbro. Läs gärna mer på www.bording.se.

I Pålsboda har vi 22 anställda och arbetar inom två olika områden, specialtryck och logistik. Vi har även en lagerverksamhet i Jordbro med 3 anställda som styrs från Pålsboda.

Inom specialtryck arbetar vi med tryck, print och digital kommunikation som vi dagligen hanterar åt våra kunder. Varje kundlösning utgår från kundens egen webbportal eller interna system och sedan vidare till våra webblösningar eller direkt till vår produktionsmiljö. Våra kunder ställer höga krav på säkerhet och därför har vi byggt upp en avancerad säkerhetsavdelning för att korrekt hantera de tjänster vi levererar.

I lager och logistikverksamheten utgår vi från portallösningar som vi eller kunderna äger, där information förs över i en automatiserad process som kvalitetssäkrar leveranser. Genom mycket bra leverantörsavtal kan vi snabbt ändra fraktprodukt eller speditör för att erbjuda våra kunder de bästa lösningarna.

Är du en prestigelös person med arbetslivserfarenhet inom IT som trivs med att arbeta i en mångfacetterad roll där du stöttar dina kollegor i IT- och systemrelaterade ärenden? Vill du arbeta på ett företag som förbättrar och förenklar kundernas affärer och vardag genom kundanpassade effektiva portallösningar? Då kan du vara rätt person för tjänsten som Tekniker inom IT och systemstöd på Bording i Pålsboda!

Arbetsuppgifter
Nu expanderar vi Bordings verksamhet i Pålsboda och söker en Tekniker inom IT och systemstöd till en helt ny mångsidig tjänst som ska avlasta verksamheten gällande systemdrift, systemstöd och säkerhetslösningar. Du kommer att arbeta med driften av vårt affärssystem (produktions- och lagersystem), sammanlänkningen med externt fraktbokningssystem samt våra kunders och våra egna webbshoppar.

Du agerar också systemstöd för våra verksamheter i Pålsboda, Borås och Helsingborg, där du är behjälplig användarna när problem uppstår i våra olika system. Hantering och administrering av inkommande printfiler ingår också i dina arbetsuppgifter. Då tjänsten som Tekniker inom IT och systemstöd är ny kan rollen förändras över tid och nya arbetsuppgifter kan tillkomma.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Tekniker inom IT och systemstöd på Bording krävs en fullgod gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot IT, systemvetenskap eller liknande. Vi ser också att du har någon form av arbetslivserfarenhet inom systemdrift, systemstöd, IT-support eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Du är en ansvarstagande och förtroendeingivande person som har förmågan att kommunicera information och lösningar på ett tydligt sätt. Med din flexibilitet och din initiativförmåga kan du självständigt driva ditt arbete framåt och hjälpa till där problem uppstår, även i de situationer som ligger utanför din arbetsroll. Eftersom tjänsten består av många olika delar är det avgörande att du arbetar med struktur och målmedvetenhet. Din analytiska förmåga gör att du med lätthet kan prioritera arbetsuppgifterna i rätt ordning.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Bording AB med Jefferson Wells, ManpowerGroup. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anneli Wallin på 072-453 76 54 eller anneli.wallin@jeffersonwells.se . Ansök med registrerat uppdaterat CV och Personligt brev via länken.

Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb