Drift- & supporttekniker

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 10 maj 2021
Stängs
den 2 juli 2021
Ref:
148013
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en senior drift- & supporttekniker som vill vara en del av ett modernt samt växande företag? På Ateaså har du möjlighet att visa framfötterna och utveckla din karriär.

Vi har ett behov av att rekrytera och önskar nu att utöka gruppen med en drift- & supporttekniker.

Arbetsuppgifter

Vi vill förstärka med en engagerad och lösningsorienterad person i rollen som konsult. Som drift- & support tekniker hos oss kommer du att primärt jobba som konsult hos våra kunder med drift, klienthantering, installationer, support och relaterade frågor.

I ansvaret ingår att snabbt identifiera och avhjälpa uppkomna problem, men också att utveckla förbättringar i rutiner och ärendehantering och att i samråd med kund och kollegor ta del av kompetensutveckling och produktnyheter utifrån företagets behov och önskan.

För att lyckas i rollen som drift- och supporttekniker ser vi att du har en lång erfarenhet av drift- & support och som sporras av inspirerande utmaningar och tydliga krav samt presterar som bäst när tempot är som högst.

Dessutom är du:
 • En god problemlösare med skarpa analytiska förmågor.
 • En person med teknikintresse och stark drivkraft att lära dig nya produkter i detalj.
 • Skicklig på att förklara svår teknik på ett bra och enkelt sätt.
 • Duktig på att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift.
 • Ambitiös och driven och med åtminstone 4 års arbetslivserfarenhet i rollen som drift- & support tekniker.
 • En positiv och en god lagkamrat.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
 • Installation, felsökning, uppgradering, migrering, förvaltning och programmering.
 • Windows server, Hyper-V, Powershell,nätverk, SQL-server, SCCM, DFS, SCOM, AD.
 • Felsökning av både brandväggar, filsystem och allt där emellan.
 • Erfarenhet av XML och andra mer eller mindre strukturerade filformat.
 • God kännedom om vad FTP/SFTP, webservice och CSV.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Sjöström, konsultchef, niklas.sjostrom@atea.se alternativt telefonnummer070-9198220. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb