Nätverkstekniker

Rekryterare
Visolit
Plats
Örebro (Län)
Annonserat
den 11 maj 2021
Stängs
den 25 maj 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Hos Visolit erbjuds du en spännande tjänst på ett företag som är marknadsledande inom bland annat molntjänster, digitalisering och säkerhet, där du i rollen får omväxling, ansvar och utmaningar tillsammans med engagerade och trevliga kollegor.

Vi söker en engagerad och driven nätverkstekniker/datakommunikationstekniker som vill bli en del av vår nätgrupp. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med tre andra datakommunikationstekniker. Visolit erbjuder datakommunikationstjänster till företag i hela Sverige och i din roll kommer du att ha en nära kontakt med många av våra kunder. Du kommer främst att arbeta med utveckling, installation, felsökning och drift av vårt kommunikationsnät.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av datakommunikation. Du ska ha kunskaper inom router-, switch- och brandväggsteknik samt har arbetat med nätverkslösningar tidigare. Har du erfarenhet av serveroperativsystem är det meriterande. Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis från yrkeshögskola med datateknisk ämnesprofil eller är dataingenjör med utbildning från högskola eller universitet. Du har ett starkt intresse för teknik och kommer att erbjudas möjligheter till vidareutveckling.

Innehåll i arbetet:

•                          Arbeten med våra ISP-tjänster

•                          Patchning fiber och montering av switchar i nätet

•                          Montering av CPEer hos kund

•                          Felsökning i ovan vid incidenter

•                          Design, utveckling av nät och tjänster

•                          Hantering av kundplacerade tjänster runt nät

•                          Wi-Fi som tjänst

•                          LAN som tjänst

•                          Brandvägg som tjänst

Det är viktigt att du har utvecklad initiativförmåga, tar ansvar för ditt arbete samt visar ett stort engagemang för att utvecklas inom din yrkesroll. Du gillar att samarbeta med andra människor och har en stark känsla för service. För mer information är du välkommen att kontakta vår teamchef; Andreas Svensson tel. 019-761 80 71. Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt.

 

Visolit

Om Visolit

Visolit är en snabbt växande koncern med en stark geografisk närvaro i Norden och en bra position som partner för molnresor och transformation. Vi erbjuder en bred tjänsteportfölj bestående av molntjänster, rådgivning, säkerhet och integrationer. Vår starka profession, infrastruktur, säkerhet och våra digitala samarbetsverktyg, hjälper våra kunder att dra nytta av dagens- och morgondagens lösningar. Vårt motto är " Every challenge needs a partner." Oavsett vilka utmaningar våra kunder står inför, ska de veta att Visolit är en partner att lita på. Vi tror på potentialen som ligger i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå något tillsammans, samt att utnyttja de möjligheter som ligger i utveckling och förändring. Därför är våra kärnvärden Embrace knowledge, Achieve together och Empower change. Våra 1150 anställda på 16 platser i 4 länder hjälper våra mer än 4 000 kunder i Norden på deras förändringsresa. Läs mer på www.visolit.se

Liknande jobb

Liknande jobb