Mjukvaruarkitekt till Skandia i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 5 juli 2021
Stängs
den 5 augusti 2021
Ref:
86588112-1442-4764-8AAE-652241084CA0
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du påverka framtida lösningar som Mjukvaruarkitekt? Välkommen till Skandia i Stockholm!

Som Mjukvaruarkitekt hos oss på Skandia i Stockholm blir du en grundläggande pusselbit för vår digitala kommunikation med kund. Vi är mitt inne i en spännande transformation där det finns stora möjligheter att påverka vägen framåt.

VI ERBJUDER DIG

På Skandia blir du en del av en schysst organisation som syftar till samhällsnytta. Här är det högt till tak och vi bryr oss om att du trivs och har roligt på arbetet. Du får möjligheter att påverka och utveckla både din roll och organisationen.
  • Som anställd på Skandia erbjuds du - utöver lönen - stort antal förmåner.
  • På Skandia har du stora utvecklingsmöjligheter, vi uppmuntrar våra anställda att våga testa nytt!
  • Här får du en rolig och central roll som gör skillnad och tar Skandia vidare i sin transformation.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I denna roll är du både mjukvaruarkitekt och utvecklare inom framför allt databaser men även utveckling inom .Net. Du ansvarar tillsammans med teamet för att optimera och vidareutveckla CRM systemets databaser och flöden. Mer specifikt kommer du att:
  • Leda teamets utvecklare i arkitekturella frågor.
  • Utveckla lösningar som bland annat bygger på SQL, SSIS och Azure DevOps/Team Foundation Server.
  • Utveckla lösningar för meddelanden, köer och tjänster för att vidareutveckla lösningens integrationer mellan system.
  • Jobba tillsammans med andra mjukvaruarkitekter för att driva Skandias arkitektur-och designfrågor framåt och säkerställa att vi förflyttar oss mot målarkitekturen.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör Skandia IT och blir en del av området Affärsgemensamt. Du ingår i ett team om 8 personer där du kommer arbeta nära Utvecklare, Scrummaster, Systemansvarig, Testare samt Product Owner. Du kommer även ha ett nära samarbete med arkitekter från andra team.

Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) sedan tre år tillbaka där en planeringsperiod består av fem utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro.

Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

MER OM DIG

Vi tror att du idag är mjukvaruarkitekt eller lead developer och jobbar med databasutveckling eller databasnära .Net utveckling. Du är drivande i arkitekturella frågor samt har ett brinnande intresse för både utveckling och arkitektur. Du har flera års erfarenhet av relationsdatabaser, databasmodellering och integration med fokus på utveckling i Microsoft SQL Server, .NET samt SSIS.

För att trivas i rollen är du kommunikativ och drivs av samarbete och av att engagera andra i teamet. Du gillar att ta egna initiativ och är prestigelös. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb