CGI

Erfaren Scrum Master

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 12 maj 2021
Stängs
den 11 juli 2021
Ref:
J0321-0169
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokal närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

HRM Public utvecklar produkten Heroma, som vi med stolthet benämner "Hela välfärdens personalsystem". Eftersom vårt system används av många kommuner, landsting och myndigheter får du möjlighet att bidra till ett mer effektivt arbetssätt för den offentliga verksamheten. Vi utvecklar ständigt nya funktioner och tjänster som ger stora besparingar för våra kunder. På så sätt kan du känna att just ditt arbete får stor betydelse.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi söker nu Dig, en erfaren och driven Scrum Master som brinner för agil utveckling och kvalitétsarbete med ständig förbättring som ledstjärna. Tillsammans med ett utvecklingsteam vill du göra skillnad för vår produkt, samtidigt som du, tillsammans med dina nya kollegor, utvecklas till det bästa av din potential.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att bli en del av ett Scrum-team, där du har rollen som Scrum Master. Som Scrum Master coachar och servar du teamet och ser till att teamet växer och utvecklas till sin fulla potential.

• Du är social och kommunikativ såväl inom som utanför teamet och är i ständig dialog med andra Scrummasters och vår Agila Coach via vårt Community of Interest
• Du ser till att ditt team följer Agila/Scrum principer samtidigt som du skyddar teamet från yttre störningar
• Du faciliterar de agila ceremonierna och andra workshops för att på så sätt gör möten produktiva och intressanta
• Du har hög energi och förmågan att entusiasmera teamet
• Du möjliggör och inspirerar teamet till ständig förbättring och att hela tiden utvecklas
• Du underlättar svåra diskussioner och underlättar för teamet att vara uppriktiga och transparenta för att tillsammans skapa nya tillvägagångssätt
• Du hjälper och coachar teamet till självorganisation

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har en bakgrund som utvecklare inom mjukvara och känner att ständig förbättring är självklart för dig. Du förstår verkligen innebörden i det agila manifestot. Du brinner för teamets utveckling och har ett coachande förhållningssätt.

Du har erfarenhet av
• Agilt teamarbete som Scrum Master
• Scum
• Mjukvaruutveckling

Vi blir extra glada om du, dessutom har erfarenhet av:
• Agila omställning från andra projektmetoder
• Azure DevOps
• Kanban

Då vissa av våra uppdrag är säkerhetsklassade behöver du ha svenskt medborgarskap. Du behöver även tala och skriva mycket god svenska.

Att arbeta på CGI
För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären. Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Vad vi erbjuder
Hos CGI jobbar du på ett företag med kollektivavtal. Det garanterar goda arbetsvillkor och marknadens bästa pensions- och försäkringspaket. Utöver det har vi ett fint aktieköpsprogram där CGI matchar ditt aktieköp, krona för krona, vilket innebär att de flesta av oss är delägare i vårt bolag. Utöver ett generöst friskvårdsbidrag har vi har ett vinstdelningsprogram samt en mycket förmånlig lösning kring föräldralön, för dig som blir föräldraledig under din anställning hos oss. Vårt nätverk "Women of CGI" och vår generella inställning till Work life balance är ytterligare ett par exempel på hur vi ständigt försöker utveckla vårt erbjudande så att du ska trivas så bra som möjligt hos oss på CGI.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Detta är en heltidstjänst med placering i Malmö.
Vi hanterar urval och intervjuer löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsprocessen kommer att drivas digitalt, med intervjuer via Microsoft teams. Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas för vissa utav våra uppdrag. Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till: Kristina Nordström, Development Manager kristina.nordstrom@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb