Projektledare till Atea AV (audio/video)

Rekryterare
Atea
Plats
Malmö, Stockholm
Annonserat
den 10 maj 2021
Stängs
den 30 juni 2021
Ref:
148016
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Atea AV

Atea AV är en enhet inom Atea som idag består av 70 medarbetare utspridda i hela Sverige. Vi säljer och levererar AV-utrustning av olika komplexitet, allt ifrån enklare mötesrum till hörsalar och avancerade ledningsplatser. Vi är ett härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i vått och torrt i framgång och i motgång.Vi kallar oss för TP2B, The Place To Be ochlever efter värdegrunderna:
  • Vi sätter laget för jaget
  • Vi brinner för det vi gör
  • Vi tar personligt ansvar


Din roll i laget

Som projektledare hos oss på Atea kommer du ansvara för olika typer av leveransprojekt, (stora som små),ansvara för projektbudget samt planering och uppföljning. Dina konkreta uppgifter i vardagenkommer bestå av attdriva projekt, d.v.s. att planera, tillsätta rätt resurser vid rätt tillfälle samt hålla ordning på ekonomin i projekten. du kommer också att hjälpa säljare och anbudsteam med offertarbete samt överlämna avslutade projekt till vår förvaltningsavdelning.Du kommer att ha möjlighet att påverka framtida projekt och utvecklingsområden.

Vem är du?

Vi tror att du är en naturlig ledare med känsla för struktur samt har lätt för att kommunicera och göra dig förstådd. Om du är stresstålig är det ett stort plus, men vi söker ingen superhjälte, det vill vi vara noga med att poängtera. Vi ska trivas länge tillsammans och hos Atea AV står man aldrig ensam. Du är ödmjuk och trivs att arbeta som en del av ett team och stöttar gärna kollegor samt delar med dig av din kompetens och erfarenhet. En viss del resande förekommer.

För att lyckas i rollen som Projektledare tror vi att du har någon form av akademisk examen och har viss erfarenhet som projektledare. Du har projektledarutbildning och är bekväm att arbeta efter diverse projektmodeller,exempelvis PPS, PRINCE2, PMI m fl.Du har god datorvana, körkort och tillgång till egen bil. Har du tidigare arbetat med AV-teknik är det meriterande, dock ej ett krav.

Vårt erbjudande

Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt.Vi har alltid stora saker på gång och vi gillar att utmana det självklara och går ofta vår egen väg. Vi vågar och gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. På Atea satsar vi på våra medarbetare, det är ju vår största tillgång.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Ateaär du välkommen att kontaktakonsultchef Magnus Nilsson, magnus.b.nilsson@atea.se alt. projektledare Jessica Lindmark, jessica.lindmark@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Liknande jobb

Liknande jobb