Bli vår nästa ETL/systemutvecklare

Rekryterare
Löf
Plats
Södermalm
Annonserat
den 12 maj 2021
Stängs
den 2 juni 2021
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Löf är inte vilket försäkringsbolag som helst. Vi försäkrar och förebygger skador i sjukvården. I takt med att digitaliseringen ökar på Löf söker vi just nu en systemutvecklare inom ETL som kommer att ingå i Löfs IT-utvecklingsenhet.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I din roll arbetar du med fokus på ETL och kommer att stötta en datadriven verksamhet samt vara en brygga mellan utvecklingsteam, verksamhet och andra parter. Du ansvarar för utveckling av dataflöden från Löfs ärendehanteringssystem och andra datakällor till Löfs datalager samt förvaltning av Löfs datalager och beslutsstöd. Arbetet ställer krav på att samarbeta på ett kundvänligt sätt mellan verksamhet och IT samt att kunna sätta sig in i logiskt utmanande frågeställningar.

Om dig som medarbetare

Som person är du analytisk och har en god helhetssyn. För att lyckas i rollen är du en person som är nyfiken samt kreativ och lösningsorienterad. Du trivs även bra med att arbeta mot deadlines och har ett strukturerat och effektivt arbetssätt. På Löf pågar det just nu mycket utveckling och det är därför viktigt att du har en förmåga att skifta fokus när det behövs. Vi ser det som positivt om du tycker om att lära ut och dela med dig av kompetens.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom exempelvis IT/Data/Biotek, Systemvetare, DSV alt yrkeshögskola med inriktning BI/DW eller civilingenjörsutbildning. Du har minst 3 års erfarenhet av projekt och/eller förvaltning av beslutsstödslösningar med fokus främst på datalager men även intressant med dataanalys och rapportering. Du har kunskap i ETL-utveckling, Microsoft Power BI, beslutsstöds-/datalagerarkitektur, dataanalys, projekt-/förvaltning av beslutstödslösningar. Erfarenhet av SAS och Tableau samt erfarenhet från försäkringsbranschen är meriterande.

Inte vilket jobb som helst

Vi bryr oss om våra anställda, om en god företagskultur och att ge dig det du behöver för att utvecklas och göra ett så bra jobb som möjligt. Bland annat med
en djupgående introduktionsutbildning, kontinuerlig kompetensutveckling, dagligt stöd och support från dina kollegor.

Våra värdeord, Aktiv, Effektiv, Respektfull och Professionell, genomsyrar allt och alla på Löf och hjälper oss definiera vägen framåt. Från vårt kontor på Södermalm till all offentligt driven sjukvård i Sverige.

Om oss

Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättningen till patienter som skadas i vården, samt bidra till att antalet vårdrelaterade skador minskar. Vår arbetsplats ligger på Södermalm i Stockholm och tillsammans är vi cirka 190 medarbetare som jobbar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet.

Mer information om Löf hittar du på www.lof.se

Jobba med oss!

Bifoga cv och personligt brev när du söker tjänsten. Eftersom urvalsprocessen sker löpande är det bra om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdagen är den 2021-06-02.

Ansök här:

https://lof.varbi.com/what:job/jobID:404556/?lang=se

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta:

Namn Niclas Gustafsson, Gruppchef IT-utveckling
08-551 011 26, niclas.gustafsson@lof.se  

Har du fackliga frågor? Kontakta:

Namn Lisbeth Nylén-Bakurin, Forena
08-551 010 35, lisbeth.nylen-bakurin@lof.se
Namn Maria Wångdahl, Saco
08-551 011 04, maria.wangdahl@lof.se 

Personuppgifterna i din ansökan behandlas enbart i rekryteringssyfte och kommer att sparas i maximalt två år.

Liknande jobb

Liknande jobb