Integrationsutvecklare

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 12 maj 2021
Stängs
den 7 juni 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Att ständigt ha tillgång till relevant information på ett säkert sätt är kärnan i Säkerhetspolisens arbete. Integrationsteamen spelar därför en viktig roll i att tillhandahålla lösningar för myndighetens digitalisering. Nu har du chansen att få vara med och verkligen göra skillnad!

Ort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2021-06-07
Referensnummer: 2021-6071

Säkerhetspolisen arbetar med att förebygga och avslöja brott mot Sveriges säkerhet, bekämpa terrorism och skydda den centrala statsledningen. Våra motståndare följer inte regler eller givna mönster. Därför tar vi ingenting för givet och förväntar oss det bästa från varandra, varje dag. För att alltid kunna ligga steget före förstärker vi oss nu inom IT och teknik.
 

Ditt uppdrag

Du kommer ingå i ett DevOps team som ansvarar för helheten i våra integrationslösningar, alltid med hög informations- och driftsäkerhet i fokus.

I det dagliga ansvaret ingår drift och avancerad felsökning, men även konfiguration, optimering, livscykelhantering samt utveckling genom olika förvaltningsåtgärder.

Nya lösningar driver vi hela vägen, från krav, design, utveckling och test till implementation, i nära samarbete med andra tekniska team.

Utvecklingen och förvaltningen av lösningar kring Continuous Integration och Continuous Deployment är ett av våra fokusområden framöver.

Vi samarbetar och lär av varandra, vilket gör att vi kan förstå och hantera komplexiteten i vårt uppdrag. Samtiden och framtiden gör att vi ständigt måste bli bättre på att sätt händelser i ett större sammanhang och i ett längre tidsperspektiv. Tillsammans tar vi hand om och stöttar varandra, vilket ger oss en bra balans mellan arbete och fritid. Det är då vi fungerar som bäst och kan behålla skärpan i vårt arbete.

Arbetet bedrivs huvudsakligen i Stockholm, men en del resor kan förekomma.


Din kompetens

För att arbeta som integrationsutvecklare har du en eftergymnasial utbildning inom relevant område med godkända betyg. Du har flerårig erfarenhet av drift, förvaltning eller utveckling av systemintegrationslösningar i komplexa miljöer med höga tillgänglighets- och säkerhetskrav. Du har arbetat med Biztalk eller annan integrationsplattform och behärskar .Net och C# samt har kunskap och erfarenhet av databasutveckling. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Meriterande för tjänsten är högskoleutbildning inom systemvetenskap eller motsvarande, liksom erfarenhet av DevOps och ett agilt arbetssätt. Har du dessutom kunskap och erfarenhet av SQL och/eller NoSQL är även det en fördel.

Ytterligare meriterande är erfarenhet av kravanalys, tekniskt testarbete eller av livscykelhantering relaterat till systemintegration.


Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande, har god initiativförmåga och kan självständigt ta dig an arbetsuppgifter med ett gott omdöme. Detta är extra viktigt då vi arbetar i en verksamhet, där snabba förändringar och nya krav är vardag och tekniken vi levererar måste alltid stödja behovet inom vår myndighet.

Då vi arbetar i team är det är viktigt att du bidrar till ett bra samarbete och att du har servicevilja. Du är flexibel och har ett öppet sinne för att dela med dig av din kunskap och erfarenheter och kan även ta emot det från andra. Du tycker om att omvärldsbevaka och håller dig uppdaterad om vad som händer på området vad gäller nya tekniker och produkter. Dessutom har du god kommunikationsförmåga och lätt för att både skapa och upprätthålla goda kontakter, såväl internt som externt.


Om Säkerhetspolisen

Säkerhetspolisen skyddar Sverige och demokratin, medborgarnas fri- och rättigheter och den nationella säkerheten. Därför finns det många olika yrken och kompetenser hos oss. Vi samarbetar och lär av varandra. Lagarbetet behövs för att förstå och hantera komplexiteten i vårt uppdrag. Vi har cirka 1 400 medarbetare och tillsammans arbetar vi mot Säkerhetspolisens vision, ”Ett säkert Sverige”.

Huvudkontoret ligger i Solna med verksamhet över hela landet.

Om Säkerhetspolisen

Säkerhetspolisen värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten, och vi eftersträvar en jämn könsfördelning.
 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Svenskt medborgarskap är ett krav, då anställning vid Säkerhetspolisen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.
 

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 83 96. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 70 03, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.
 

Ansökan

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt ifyllt försättsblad. Samtliga handlingar ska vara i MS Word- eller pdf-format. Obs! Spara försättsbladet på din dator innan du fyller i och bifogar det.
Försättsblad för ansökanPDF (pdf, 571.1 kB)

I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav. Märk din ansökan med referensnummer 2021-6071. Om du skickar e-post, ange även referensnummer i ämnesraden.

E-post: sakerhetspolisen@sakerhetspolisen.se

Postadress:
Säkerhetspolisen
Registratorsexpeditionen
Box 12312
102 28 Stockholm

Observera att ansökan inklusive bilagor ska skickas direkt till oss, inte via en länk.
Ansökan ska ha kommit in senast 2021-06-07.

Personuppgifterna du angivit i din ansökan behandlar vi enligt EU:s dataskyddsförordning. Information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering vid SäkerhetspolisenPDF (pdf, 652.2 kB)
 

Övrig information

Du bör inte berätta att du sökt tjänst hos Säkerhetspolisen för andra personer än dina närmast berörda. Anledningen till att vi ber dig vara återhållsam med informationen är att det finns tjänster vid Säkerhetspolisen som omfattas av sekretess.

I denna rekrytering kan vi komma att använda arbetspsykologiska tester som en del i processen.

Inför denna rekrytering har vi redan gjort vårt val av annonseringskanaler. Vi undanber oss därför samtal från externa rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Liknande jobb

Liknande jobb