Operativ IT tekniker till Bodycote i Göteborg

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Lön
Fast lön
Annonserat
den 17 maj 2021
Stängs
den 3 juni 2021
Ref:
0D17D41A-693B-42F2-B243-CF26986CF390
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du bred IT kunskap och vill arbeta nära en organisation med infrastruktur och teknisk support?

Bodycote Group IT söker nu en Operativ IT Tekniker som skall bidra med lokal teknisk support till våra anläggningar. Du kommer dagligen hantera vår IT-infrastruktur inom regionen samt ta ansvar för att lösa incidenter och förfrågningar från vår organisation.

Bodycote driver en internationell verksamhet och har anläggningar som servar en bred marknad inom industrisektorn och är världens största och mest respekterade leverantör av termisk bearbetning.
Välkommen med din ansökan till oss!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi har en stark och tydlig vision och våra tjänster är en viktig del av många i förädlingsprocessen. Vår erfarenhet och expertis ger branschens modernaste erbjudanden. Vi säkerställer också att vi levererar den kvalitet och tillförlitlighet som krävs av de kunder vi serverar och de produkter vi behandlar.
Vi erbjuder också:
 • Ett spännande teknikområde i ett brancshledande företag
 • En stabil miljö och arbetskultur där vi har roligt på jobbet
 • Ett internationellt team bestående av 16 nationaliteter
 • Attraktiv lön och ett utmärkt paket med förmåner

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
 • Ansvara för att lösa incidenter och förfrågningar från våra anläggningar enligt definierade ITIL-processerna samt överenskomna nivå för affärsservice.
 • Företräda IT funktionen operativt inom Norden och alltid leverera service i världsklass.
 • Hantera vår infrastruktur och teknik inom områden servrar/operativsystem, lagring, säkerhet, LAN-anslutning, mobiler och telefoni.
 • Att inkludera övervakning, kontrollera tillgänglighet och kapacitet för lokal infrastruktur och tillämpa ändringar i linje med den överenskomna processen.
 • Arbeta med teamet för problemhantering och ta itu med korrigerande åtgärder som identifierats i vårt program för förbättring av tjänster.
 • Samarbeta med Bodycotes IT-resurser och stödja den operativa verksamheten internationellt.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Bodycote Group IT är en stödfunktion där HQ finns i Manchester, England. En Shared Service funktion finns i Prag och de stöttar internationellt med 1st line. Där sitter även din närmsta chef, IT Technical Service Manager. I din roll skall du hjälpa våra anläggningar i Norden och ni är två IT Tekniker som är placerade i Angered. Där har vi också vårt svenska lokala HQ, med ca 12 - 13 medarbetare.

Du kommer att hjälpa och stötta vår operativa organisation och du har daglig kontakt med Platschefer, Produktionschefer samt Platsadministratörer. Totalt har vi 9 enheter i Sverige och vårt nordiska område inkluderar Finland och Danmark. I tjänsten förekommer resor inom i Norden, ca 10-12 resor per år, för operativ driftlösning på plats.

VEM ÄR DU?
 • Flera års erfarenhet av att stödja en komplex Windows-baserad miljö.
 • Stark teknisk bakgrund inom Microsoft-teknik, Active Directory, DNS, SCCM och terminaltjänster.
 • Kunskap om Windows 10 samt Windows Server 2003 till 2012.
 • Förståelse för nätverksgrunder LAN, WAN och Switchar.
 • Kunskap om säkerhetskopieringsteknik och anti-virusteknik.
 • Kunskap om Citrix plattform.
 • Arbetskunskap om ITIL och ITIL Certifiering är meriterande.


Vi söker dig som är analytisk och strukturerad samt har förmågan att arbeta i flera parallella projekt samtidigt. Du är bra på att samarbeta och har ett genuint intresse för att hitta de bästa helhetslösningarna. Du har ett flexibelt förhållningssätt kan leverera resultat under press. Du hanterar kunder/leverantörer/kollegor på ett professionellt sätt samt talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Liknande jobb

Liknande jobb