CGI

Affärssystemskonsulter Business Central

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 17 juli 2021
Stängs
den 29 juli 2021
Ref:
J0421-1364
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du kompetens inom Dynamics 365 Business Central/NAV och är redo för nya utmaningar? Nu söker vi affärsystemskonsulter med framförallt inriktning trade & logistics till våra team i Göteborg och Stockholm.

Som konsult hos oss på CGI får du utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att ta ditt nästa steg. Din karriär och personliga utveckling bygger vi tillsammans.

Vi på CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet.

Framtida arbetsuppgifter
Att jobba som affärssystemskonsult på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden på plats hos våra kunder, från våra lokala kontor eller hemmakontoret. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Kvalifikationer för tjänsten
• Högskoleutbildning alternativt relevant kompetens från arbetslivserfarenhet
• Minst 2-3 års erfarenhet av Dynamics Business Central/NAV eller annat affässystem (ERP)
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Vi rekryterar löpande. Om det fortfarande finns något du undrar över, kontakta gärna ulrika.ingblad.olson@cgi.com, 0733-983397

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb