Support Analyst

Plats
Malmö
Annonserat
den 20 maj 2021
Stängs
den 30 juni 2021
Ref:
1c12eba1-b69f-4c9b-bf57-544a998a0b8a
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Experis har just nu en spännande tjänst för dig som är placerad i Malmö och är nyfiken på hur det är att arbeta inom it-support. Här får du möjlighet att växa både i din yrkesroll och som person. Vänta inte med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta med teknisk service och problemlösning mot olika kunder, lösa olika typer av tekniska ärenden och ge teknisk support över mejl och telefon. Du kommer även att hantera IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare och lösa inkommande ärenden via ärendehanteringssystemet. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med teknisk support/ service och drivs av att lösa problem. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Som person ser vi gärna att du är ödmjuk, professionell och analytisk i ditt arbete. Vidare ser vi gärna att du har någon sorts erfarenhet av teknisk support/service och grundläggande IT-kompetens från tidigare yrken eller någon sorts utbildning.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Felicia Ahlin via e-post: felicia.ahlin@se.experis.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Liknande jobb

Liknande jobb