Cloud Solutions Architect

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 december 2020
Stängs
den 13 juni 2021
Ref:
147724
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Software & Cloud dig som vill jobba som Cloud Solutions Architect . Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Atea Software & Cloud söker en Cloud Solutions Architecht till vårt viktiga satsningsområde Cloud. Målsättningen med rollen är att vara rådgivare och expert kring våra molntjänster, primärt inom Azure. Tillsammans med Account Managers, Specialistsäljare och konsulter kommer du att presentera lösningar för kund men också vara delaktig i att utveckla vårt erbjudande.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet inom Microsoft infrastruktur och molntjänster. Du har god förståelse för IT-infrastruktur och är van att omsätta teknik till kundnytta och lösningar. Dina arbetsuppgifter består bl a av att agera säljstöd och även av analys och design.

​Då vi ofta arbetar i team och har en matrisorganisation så är vana att arbeta i virtuella grupper en förutsättning för att lyckas.

Till din hjälp har du ett av IT-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för försäljning och en vältrimmad leveransorganisation. Då Microsoft är vår största partner inom detta område så är erfarenhet av Azure, Microsoft 365 och CSP meriterande.

Vad söker vi hos dig

För att lyckas som lösningsarkitekt behöver du:

• Ett brinnande intresse för IT och dess nytta för verksamheten

• Minst fem års erfarenhet av arbete kring molntjänster

• Vara en skicklig presentatör och ha förmåga att omsätta kundbehov till lösning

• Passion för försäljning och stor egen drivkraft.

• Stor kunskap och erfarenhet runt tjänsteförsäljning.Meriterande:

• Förståelse för hybrid IT och molnstrategier

• Brett kontaktnät i branschen

• Certifieringar inom Microsofts tjänster

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Skicka in din ansökan redan idag via "Sök tjänsten"-knappen. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anne Klöväng, försäljningschef Cloud Atea software, telefon: 076-13133 19, epost: anne.klovang@atea.se.

Liknande jobb

Liknande jobb