Testledare till SEK i Stockholm

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 21 maj 2021
Stängs
den 16 juni 2021
Ref:
1023C6F6-FDDB-44E3-90DE-40B573DBCE98
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som Testledare på SEK leder du våra projekt framåt & driver vår teststrategi samtidigt som du stärker svenska exportföretag!

Väx tillsammans med oss på Svensk Exportkredit!

Hos oss har du en ledande roll i vår organisations testarbete och övergripande teststrategi. Vi jobbar tillsammans för att öka konkurrenskraften hos svenska exportföretag och skapa en hållbar tillväxt och stark svensk exportnäring. Som Testledare är du en drivande kraft i vårt IT-arbete och en avgörande länk mellan utveckling, test och krav samtidigt som du bidrar till vårt viktiga uppdrag.

VI ERBJUDER DIG
  • En mycket viktig roll för vår IT-organisation och övergripande verksamhet, där du säkerställer kvalitativa och framtidssäkra testprocesser
  • Ett företagande synonymt med hållbarhet! Vi arbetar med en av världens ledande exportnationer, Sverige, och vi är övertygade om att hållbarhet är en avgörande faktor för framgång
  • Variation och ständig utveckling av din kompetens

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Testledare hos oss på Svensk Exportkredit jobbar du mot hela vår utvecklingsorganisation, vilket innebär att du kommer engagera dig i en rad olika projekt inom olika områden. Du ansvarar för att planera och driva teststrukturen. Dina uppgifter är att:
  • Ta fram testplan och förankra med berörda parter inom både utvecklingsteamen och verksamhetssidan
  • Säkerställa att framtagna kravspecifikationer är testbara
  • Leda och koordinera testaktiviteter
  • Följ upp och rapportera test- och kravaktiviteter

Du är också delaktig i SEK:s övergripande testprocess för att säkerställa att vårt testarbete utförs på ett effektivt vis genom hela organisationen. Du bidrar med kunskap och expertis genom workshops och kompetensdelning inom testområdet mot verksamhetssidan, och driver aktiviteter för att förbättra våra processer.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Som Testledare tillhör du vår projektledaravdelning, en central grupp hos oss på SEK. Vi består av Testledare, Kravledare och Projektledare och jobbar mot hela SEK:s verksamhet. Vi är i dagsläget 6 erfarna Testledare i gruppen. Vi har djup kompetens inom vårt område och trivs som bäst när vi får driva projekt och processer tillsammans med våra kollegor runtom i organisationen.

Just nu jobbar vi på distans men framåt ser vi en stor flexibilitet i möjligheten att arbeta på distans, där vi jobbar några dagar i veckan på kontoret för att främja samarbetet och några dagar på distans.

MER OM DIG

För oss är personlighet viktigt! Du är målinriktad, strukturerad och leveranssäker och trivs i att driva både processer och individer framåt. Du kommunicerar effektivt, tydligt och anpassat efter mottagaren och trivs som bäst i en roll där du samarbetar tätt med andra. Du har en god förmåga att leda och driva processer på ett strukturerat vis med en stark handlingskraft, samtidigt som du engagerar och entusiasmerar kollegorna omkring dig.

Erfarenhetsmässigt har du arbetat med test i flera år, och du har erfarenhet av att leda och driva testarbete. Du har jobbat med att ta fram testplaner och resurser för dessa och har en förståelse för bank- och finansbranschen. Förståelse eller erfarenhet för kravarbete är meriterande.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb