Leveranskoordinator till Atea i Norrbotten

Rekryterare
Atea
Plats
Piteå
Annonserat
den 20 maj 2021
Stängs
den 13 juni 2021
Ref:
148025
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som villbli en del av Ateas landslag? Just nu söker vi på AteaNorrbottendig som vill jobba somleveranskoordinator.Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas avmedarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.Vi kallar oss stolt för landslaget iinformationsteknologi.

Om rollen

Rollen som leveranskoordinator är en spännande och dynamisk roll där du älskar att vara spindeln i nätet mellan kund och kollegor.
Dustöttar och arbetar tillsammans med samtliga våra delar/enheter vilket innefattarsäljare,konsulter, konsultchefer samt även medvårakunderochunderleverantörer externt.Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattasinom områdena administration, kontrakt/orderhantering, ekonomi och koordinering. En stor del av arbetet innebär att administrera och koordinera inom uppsatta rutiner och processer.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Utföra kontrakts-och orderhantering, samt följa upp och bevaka nya inkommandekontrakt, avtal och ordrar
  • Utföra fakturering för tilldelat ansvarsområde och säkerställa alla delmoment som är knutna till fakturering
  • Koordinera samt säkerställa koordinering av resurser i leveransprocessen, i samarbete med interna resurser och Ateas kunder
  • Ekonomisk uppföljning av olika affärer
  • Hantering av inkommande leverantörsfakturor
  • Stöd mot vår säljande enhet
  • Dialog med våra kunder


Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som har en ekonomisk bakgrund och gärna erfarenhet av liknande arbetsupgifter. Dina personliga egenskaper äravgörande för attlyckasi rollen ochtrivashos oss.Dubörgilla att jobba med andra människoroch jobba i team. Vi sergärna att du är utåtriktad och socialt lagd menföratt lyckas i rollen beöver du ävenvara strukturerad, noggrann och administrativt orienterad.Har du en projektledarådra så är det ocksåfördel. Somleveranskoordinatorser viatt duär en person somtar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt samthar ett driv att utvecklas och utveckla bolaget. Vi söker dig som har en ekomomisk bakgrund

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör avinformationsteknologioch tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor omtjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Ateaär du välkommen att kontaktaMichael Strömbäck,platschef, via michael.stromback@atea.se alternativt telefonnummer070-3414727.Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb