Ledigt jobb som Nätverkstekniker i Växjö

Plats
Växjö
Annonserat
den 25 maj 2021
Stängs
den 15 juli 2021
Ref:
6922a4bb-9537-4aa7-a48a-bd7e5cf4669e
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu söker vi på Experis dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i data, IT och telekommunikation. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande.Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med chans till övertag. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Vår kund är en ISP som även driver ett eget stadsnät. Där får du möjlighet att jobba med komplexa och spännande uppdrag i ett bolag som ligger i teknisk framkant. De månar om sina medarbetare och eftersträvar en god balans mellan arbete och fritid. Här ges du möjlighet att växa i din roll. Du får möjlighet att påverka och kommer ingå i ett härligt gäng med kompetenta medarbetare där det råder god stämning.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta tillsammans med nät och utvecklingsgruppen. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta med ny teknik tillsammans med drivna och tekniskt nyfikna kollegor. Bredden i arbetsuppgifterna och oförutsägbarheten i hur dagen kommer att se ut bjuder på ett omväxlande och kul arbete. Jour och resor ingår i tjänsten.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom data/it eller motsvarande erfarenhet. Därutöver är det en fördel om du har erfarenhet från ett eller flera av följande områden:

* Switching

* Routing

* Brandväggar

* Scriptning

* VMware

* Veeam

Vi söker en teamspelare som är öppen, social och som har lätt för att möta nya människor. Vi ser att du är nyfiken, hungrig och vill lära dig nya saker och det är även viktigt för dig att dela med dig av din kunskap. Du är prestigelös, ärlig och ödmjuk i din framtoning. Det är viktigt för dig att ro projekt och uppgifter i mål och du har ett stort intresse för teknik. Vi arbetar både självständigt och tillsammans i grupp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och du ska behärska det svenska språket väl i tal och skrift

Vad kan Experis erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig arbete i ett stabilt och positivt team med stor arbetsglädje. Du har förmånen att verka i en miljö med stor erfarenhet och bred kompetens där nya och spännande utmaningar finns för dig med hög ambitionsnivå och arbetskapacitet. Vi har partnerskap med både stora och mindre företag över hela världen, och vår specialistkunskap om marknaden gör att vi snabbt kan hitta rätt jobbmöjlighet för dig. Vi är experter på att se varje individs unika potential. Det är så vi lyckas matcha dig med ett företag där du kommer att trivas, utvecklas och inspireras.

Kontaktperson:
Sven Dahlström, Sven.Dahlstrom@se.experis.com

Välkommen med din ansökan redan idag!

Liknande jobb

Liknande jobb