Servicetekniker inom IT till Eurofins i Uppsala

Rekryterare
Experis
Plats
Uppsala
Annonserat
den 26 maj 2021
Stängs
den 30 juni 2021
Ref:
7272e98d-d0c8-429d-98fb-79728c2f663d
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Har du en bakgrund inom IT-service samt är lösningsorienterad, självgående och serviceinriktad? Då kanske du är rätt person för tjänsten som Servicetekniker inom IT på Eurofins i Uppsala!

Vad innebär tjänsten?

Som Servicetekniker inom IT på Eurofins i Uppsala kommer du arbeta med fokus på service i en bred teknisk roll som innebär att du tillhandahåller support, lösningar och tjänster inom IT till Eurofins interna slutanvändare. Du blir en del av det regionala IT-serviceteamet som arbetar med leverans av IT-tjänster inom den aktuella regionen.

Du ansvarar för felsökning, uppföljning, installation, serviceunderhåll och reparation av företagets IT-utrustning. Administrativt arbete så som att hantera kundserviceärenden, förfrågningar, registrering av incidenter och tidsrapportering samt att kategorisera och prioritera dessa ingår också i dina arbetsuppgifter.

Du arbetar verksamhetsnära och informerar kontinuerligt användarna om status på aktuella ärenden. I dina arbetsuppgifter ingår också att identifiera och eskalera servicerisker och upprepade problem till ledningen samt identifiera möjligheter att förbättra och effektivisera leveransen av IT-tjänster. Du kommer att bli anställd hos Eurofins där tjänsten är på heltid med placering i Uppsala.

Är du rätt person för jobbet?För att lyckas i rollen som Servicetekniker på Eurofins har du ett stort intresse och en bred teknisk kunskap inom IT. Du har en fullgod gymnasieutbildning samt minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter som beskrivs ovan. Du har mycket goda kunskaper inom MS Windows (alla varianter), MS Office (2010, 2016 och O365) och MS-team. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt innehar B-körkort. Din goda samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga gör att du på ett pedagogiskt sätt kan förklara och lösa användarnas IT-relaterade problem. Eftersom du är trygg i din kompetens kan du arbeta självständigt samt effektivt identifiera fel och problem som uppstår hos användarna. Noggrann, flexibel och pålitlig är tre egenskaper som beskriver dig i ditt arbete. Din förmåga att anpassa dig till förändrade omständigheter gör att du med lätthet kan hantera flera uppgifter på en gång där prioriteringar snabbt kan skifta. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en GMP-miljö eller har erfarenhet av arbete med SQL-databaser, C# eller .NET-applikationer.

Kontaktuppgifter och ansökanI den här rekryteringsprocessen samarbetar Eurofins med Experis, ManpowerGroup. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anne Wegar på 0709535880 eller anne.wegar@se.experis.com. Vi ser fram emot din ansökan!

Om EurofinsEurofins är en av världens största laboratoriegrupper med fler än 50 000 anställda i över 50 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping.

Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.

Liknande jobb

Liknande jobb