Researcher till Experis i Stockholm!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 maj 2021
Stängs
den 11 juni 2021
Ref:
e785771b-98e5-4c04-8611-17dffc39c878
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi på Experis söker nu en kollega med intresse för rekrytering och IT! Hos oss kommer du att vara med och bidra i vår IT-satsning. Vi söker dig som har en relevant utbildning och arbetat ett år alternativt är i början på din karriär. Genom rollen som researcher får du bland annat möjlighet att utvecklas inom rekrytering och tillhöra vår globala koncern ManpowerGroup. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Ort: Stockholm
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Som researcher bidrar du till Experis tillväxt genom att attrahera och rekrytera rätt kompetens inom IT till vår konsultverksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hitta kandidater och följa dem genom rekryteringsprocessens första steg. Du söker kandidater genom olika verktyg och arbetar dagligen med att publicera annonser, göra urval, intervjua kandidater och matcha dem med rätt uppdrag. Ditt arbete sker i tätt samarbete med Experis konsultchefer i Stockholm och andra researchers ute i landet. Hos oss får du ta mycket eget ansvar och vara med och påverka utvecklingen av såväl vår kandidatprocess som vår verksamhet.

Visst låter det roligt?

Om oss

Experis genomför just nu en mycket spännande satsning med ambitionen att bli IT-branschens bästa arbetsgivare, och vi hoppas att du vill vara med på detta! Du kommer ha förmånen att verka i en fartfylld miljö med bred kompetens där nya utmaningar finns för dig som tycker om att utvecklas.

På Experis får du fördelen att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Hos oss kommer du att vara anställd som konsult men arbeta internt i vårt team i Stockholm. Just nu arbetar vi hemifrån som många andra, men på sikt ser vi att du utgår från Experis kontor på Södermalm. Tjänsten är på heltid och du erbjuds självklart en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och arbetat ett år alternativt är i början på din karriär. Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har ett allmänt IT-intresse och tidigare erfarenhet av rekrytering, men för oss är dina personliga egenskaper viktigast av allt.

För att trivas i rollen som researcher tror vi att du är självgående, nyfiken och påhittig. Du har en god samarbetsförmåga och kan prioritera när det väl gäller. Här vill vi lägga till alla bra egenskaper vi kan komma på, men istället är vi nyfiken på vad dina styrkor är och vad du har att erbjuda!

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag då urval sker löpande! Om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår researcher Jennifer på jennifer.b.ahlinder@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb