Jobba med 2nd line IT-support i Göteborg!

Plats
Göteborg
Annonserat
den 27 maj 2021
Stängs
den 10 juni 2021
Ref:
c3e041df-2613-452c-85ca-da06be270e06
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du en IT-utbildning i grunden och några års erfarenhet med att hjälpa användare med applikationssupport på en 2nd line nivå? I denna roll som 2nd line support får du arbeta på en trivsam arbetsplats tillsammans med trevliga kollegor samtidigt som du samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet. Är det dig vi söker? Sök redan idag då urval sker löpande!

Hur ser arbetet ut?

I rollen som 2nd line support ingår du i ett applikationsteam och är med och löser användarproblem i bl.a. Officepaketet (Office 2016), Skype och även Sharepoint. Gruppens uppgift är att samtliga installerade applikationer och mobilapplikationer ska kunna fungera och ska kunna vara fungerande av användarna. Därför innefattar dina arbetsuppgifter delvis en del felsökning, av- samt ominstallationer i Windows 10 och Internet Explorer webbapplikationer.

Mer information om tjänsten och företaget ges vid en personlig (och i nuläget digital) intervju!

Vem är du?

Till den här rollen söker vi dig som är noga i ditt arbete, och som trivs och är van vid att arbeta med kundsupport inom IT-området. För att lyckas med arbetet krävs det också att du har följande kvalifikationer:
  • Högskoleutbildning inom dataområdet (till exempel högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig datautbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet av IT-support i helpdesk, callcenter eller motsvarande. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
  • Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem (Windows), nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
  • Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Kompetens och erfarenhet av Sharepoint
  • Windowskunskaper, pc och appar på mobila enheter
  • Kunskaper om ärendehanteringssystem

Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Frågor?
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila vår kandidatspecialist, Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com