Ledigt jobb som Junior Javautvecklare i Karlskrona

Plats
Malmö
Annonserat
den 27 maj 2021
Stängs
den 30 juni 2021
Ref:
32d96203-8dbd-4e8b-970e-3f5d5fca1f77
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en initiativrik person som tycker programmering i Java och utveckling av system är spännande? Lockas du av att få arbeta i en internationell miljö på ett stort och världsledande företag? Då kan det vara dig vi söker! För kunds räkning söker vi nu en junior utvecklare med placering i Karlskrona.

Om tjänsten

Det roligaste med att jobba som Junior Javautvecklare är att arbetet är väldigt mångsidigt och att få vara med och ta fram nya tekniska lösningar. Det menar i alla fall många andra Junior Javautvecklare som vi har haft kontakt med. Nu har du chansen att testa på detta spännande jobb där du i huvudsak kommer att arbeta med programmering i Java, nyproduktion och nyutveckling samt systemunderhåll och vidareutveckling av redan befintliga system. Arbetet utförs i team och därmed är det viktigt att du är duktig på att samarbeta och kommunicera med andra.

Din kompetens

Vi välkomnar framför allt dig som är nyexaminerad inom ett relevant område eller har kortare arbetslivserfarenhet inom utveckling att söka tjänsten. Som person är du ansvarstagande, initiativrik, strukturerad och duktig på att arbeta i team. Du har erfarenhet av Javaprogrammering, Linux och att arbeta med GIT.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av

* Programmering i Python

* Scala

* Kubernetes

* RedHat

* Vue.js

* Node.js

* Utvecklingsmiljöer och testverktyg såsom, Gradle, Gerrit, Jenkins etc.

Vi lägger väldigt stor vikt vid att hitta rätt person för det här jobbet - tveka inte att skicka in din ansökan!

Vad kan Experis erbjuda dig?

Förutom en god erfarenhet och ett roligt och intressant uppdrag, ger konsultanställningen dig en rad förmåner. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag, inom flera olika branscher.

På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via e-post: Patrik.neumann@experis.se.com. Sök tjänsten redan idag!

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Liknande jobb

Liknande jobb