Experis söker IT-tekniker i Eskilstuna!

Plats
Eskilstuna
Annonserat
den 27 maj 2021
Stängs
den 15 juli 2021
Ref:
740f34a9-4a2b-4619-aab1-ee325ee985b5
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du intresserad av IT och tycker om att hjälpa andra människor? Då har vi jobbet för dig! Vi på Experis söker nu dig som vill arbeta som IT-tekniker hos vår kund i Eskilstuna. Kunden är ett internationellt företag inom data, IT och telekommunikation. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Ort: Eskilstuna
Start: Omgående
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

I rollen som IT-tekniker arbetar du huvudsakligen med support, service och datacenterdrift. Du hjälper kundens användare med IT-relaterade problem och ger teknisk support över telefon, e-post eller personlig kontakt. Som IT-tekniker hjälper du även användarna med nyinstallationer, uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasial utbildning och ett tekniskt intresse. Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med IT-support. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Körkort (B) är ett krav.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på sandra.lindell@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb