CGI

Director - SAP

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 28 maj 2021
Stängs
den 17 juli 2021
Ref:
J0521-1293
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu söker vi en Director Consulting Services för att leda och utveckla vår SAP verksamhet i Region Syd.

CGI Sverige är certifierad goldpartner till SAP och rollen innebär ett operativt och strategiskt ansvar för att växa och utveckla vår affär. Utvecklingen sker tillsammans med vårt fantastiska konsult-team samt våra nationella och internationella SAP Practices teams.

Anslut dig till ett fantastiskt team i Malmö!

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för affärer och ledarskap och uppskattar ett omväxlande arbete med dialoger både internt och externt. Du kommer att vara placerad i Malmö.

I rollen som Director Consulting Services kommer du att fokusera på flera viktiga områden av vår verksamhet
• Aktivt driva affärsutveckling, delta i kundteamsarbete och skapa nya affärsmöjligheter på utvalda kunder
• Personalansvar för ett etablerat SAP-team samt nära samarbete med vår SAP Practise i Sverige
• Ansvara för den ekonomiska uppföljningen av enhetens resultat per medlem/projekt/leverans
• Vara en drivande medlem i ledningsgruppen för affärsområdet och bidra till vår långsiktiga
utveckling
• Rekrytering av nya förmågor och försäljning av konsulttjänster

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande roller där din erfarenhet inom SAP området kombinerat med affärsutveckling är en stor fördel.

• Du har en förmåga att få saker att hända, att realisera strategiska planer och bidra med din kunskap till både dina kunder och till dina kollegor
• Du har några års praktisk konsulterfarenhet av att arbeta med SAP och har också tagit roller inom försäljning & presales av SAP
• Du har en god förståelse för SAPs förändringsresa och de nya molnbaserade tjänster som SAP bygger sitt erbjudande kring, inte minst S/4HANA Cloud
• Du har ett etablerat nätverk på marknaden.
• Du har förmåga att bygga och guida team.
• Relevant högskoleutbildning
• Svenska samt engelska, flytande i tal och skrift

Rollen erbjuder en vardag som består av många olika typer av arbetsuppgifter. Att kunna hantera många parallella frågor och aktiviteter är en viktig egenskap för att lyckas i denna roll. Du är en lagspelare som gillar utmaningar och leder med empati och mod. För oss är kulturen viktig och vi är stolta över vår sammanhållning och gemenskap.

Vad vi erbjuder
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag utvecklar vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan människors olika infallsvinklar.

Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Helena Bylander via mailadress helena.bylander@cgi.com
Ansök till tjänsten senast 2021-07-16.
Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb