CGI

Löneadministratör

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 28 maj 2021
Stängs
den 22 juli 2021
Ref:
J0521-2760
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Två av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är POL och Heroma, två väletablerade system för HR och lön inom privat och offentlig sektor.

Är du trygg i löneprocessen och har erfarenhet av att arbeta i POL och/eller Heroma? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig! Till vårt väl sammansvetsade team i Kista söker vi nu fler lönekonsulter som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vårt team är kunnigt och engagerat och består av lönekonsulter i både Kista och i Manila på Filippinerna. I Kista sitter ca 15 lönekonsulter och i Manila ca 30. Den dagliga och operativa tjänsteproduktionen leds av en produktionsledare som du som lönekonsult har ett nära och operativt samarbete med. Ni säkerställer tillsammans leveranskvalitet till vår kunder.

Framtida arbetsuppgifter
Som lönekonsult kommer du att vara en del av ett team där vi tillsammans sköter lönehanteringen för CGI internt och även för våra kunder. Tjänsten är bred och innefattar löpande löneadministrativa arbetsuppgifter enligt produktionsplan, korrigeringar, internkontroller, sjukrapportering, kontakt med olika myndigheter och andra möjliga externa partners.

I tjänsten ingår bland annat:

• Årsskiftesrutiner, semesterberäkning, kontrolluppgifter, statistik mm
• Ärendebehandling i aktuellt ärendehanteringssystem/dokumenthanteringssystem
• Aktivt deltagande i arbete med utveckling av processer, arbetssätt och rutiner (ständiga förbättringar)
• Rapportuttag efter lönebearbetning, uppföljning och avstämning av div underlag

Lönebearbetningen sker i systemet POL och/eller Heroma.
Detta är en heltidstjänst med placering i Kista.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Till den här tjänsten söker vi dig som har erfarenhet från arbete inom löneadministration, har jobbat självständigt i hela löneprocessen har förståelse för dess betydelse.

Vi söker dig som är noggrann, lösningsorienterad, har ett stort fokus på kvalitet och tycker att det är kul med utveckling. Du har en vilja att utveckla och förnya processer och delar gärna med dig av dina kunskaper och tidigare erfarenheter till andra. Då rollen innehåller många olika delar är det även viktigt att du har förmåga att planera, strukturera och prioritera.

Vi vill gärna behålla vår fina teamkänsla och samarbetsförmåga är viktigt för oss. Hos oss tar alla ett eget självständigt ansvar för sina arbetsuppgifter och arbetar samtidigt för att få med andra människor i den gemensamma arbetsuppgiften. En förutsättning för vårt arbete är en bra relation med våra kunder, så även ett stort kundfokus är viktigt här.
I en av våra leveranser sker löneproduktion även i Manilla och du behöver kunna kommunicera väl både muntligt och skriftligt, på såväl svenska som engelska.

Vad vi erbjuder
Hos CGI jobbar du på ett företag med kollektivavtal. Det garanterar goda arbetsvillkor och marknadens bästa pensions- och försäkringspaket. Utöver det har vi ett fint aktieköpsprogram där CGI matchar ditt aktieköp, krona för krona, vilket innebär att de flesta av oss är delägare i vårt bolag. Utöver ett generöst friskvårdsbidrag har vi har ett vinstdelningsprogram samt en mycket förmånlig lösning kring föräldralön, för dig som blir föräldraledig under din anställning hos oss. Vår inställning till Work life balance är ytterligare ett exempel på hur vi ständigt försöker utveckla vårt erbjudande så att du ska trivas så bra som möjligt hos oss på CGI.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Tarja Törnqvist tarja.tornqvist@cgi.com
Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Under semesterperioden kan det möjligen dröja aningen längre innan vi kan ge dig återkoppling. Välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb