Vi på Experis IT söker nu en Systemingenjör!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 maj 2021
Stängs
den 11 juni 2021
Ref:
63245921-c32a-44a0-afae-be98f693e8e4
Kategori
Krav
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi på Experis IT söker nu en Systemingenjör till ett stort företag strax norr om Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Att vara systemingenjör hos vår kund innebär att du kommer ha en central roll i arbetet med de tekniska kraven för deras komplexa system. Arbetsuppgifterna för en systemingenjör varierar stort och beror på vilken kompetens och vilja du har. Vi söker dig som är duktig på att bryta ner krav och se till att kraven är spårbara och test/verifierbara. Är du systemingenjörer som är inriktad på design och systemarkitektur skulle du också passa för rollen. Rollen kommer innebära följande arbetmoment:
 • Analysera krav från kund och marknad
 • Systemdesignlösningar
 • Systemarkitektur och gränssnitt
 • Definiera systemkrav och funktionalitet
 • Teknikkoordination

Arbetstider: Dagtid

Uppdragslängd: Tillsvidare

Omfattning: 100 %

Ort: Stockholm

Vem är du?

Du har lätt för att ta till dig nya saker och en vilja att aktivt söka efter ny kunskap. Du trivs med att arbeta i team och att hitta effektiva lösningar. Du är en social, engagerad och kreativ person som motiveras av nya utmaningar.

Vi tror att du har en proaktiv inställning i arbetet och du nätverkar aktivt inom organisationen och kommunicerar med interna intressenter för att lösa och förebygga problem och utmaningar.

Vi ser att du har erfarenheter av att arbeta med nedbrytning av krav samt mjukvaruutveckling i komplexa system. Du har även arbetat med systemdesign eller tekniskt ledarskap. Erfarenhet inom verifiering, systemtest, och validering gör arbetet enklare.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom något av områdena DOORS eller likande kravhanteringsverktyg, programmering, datorarkitektur/operativsystem, IT-säkerhet eller erfarenhet av marin miljö i Försvarsmakten, men det är inget krav.

Krav för tjänsten:
 • Goda kunskaper om systemteknik
 • Förmåga att utveckla och analysera system
 • Förmåga att argumentera för de bästa lösningarna inom olika system
 • God analytisk förmåga
 • God kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten:
 • Erfarenhet från Naval projekt
 • Erfarenhet av DOORS


Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en god erfarenhet och ett roligt och intressant uppdrag, ger konsultanställningen dig en rad förmåner.

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila kim.synnerborn@se.experis.com

Sökord: systemingenjör, systemvetare, systemutvecklare, mjukvaruutveckling, systemarkitekt, systemdesign

Liknande jobb

Liknande jobb