Förvaltningsledare, objekt Fastighet till Förvaltaren

1 dag kvar

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 28 maj 2021
Stängs
den 28 juli 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Lockas du av möjligheten att bli en del utav pristagaren till ”Årets innovativa fastighetsaktör 2020”? Vill du arbeta i en verksamhetsnära roll med ansvar för att leda objekt Fastighet till en ny nivå? Förvaltaren erbjuder en spännande roll och möjlighet där du får vara med och skapa mervärde för både människorna, miljön och samhället i Sundbybergs stad.

Om tjänsten

Som Förvaltningsledare kommer du att tillhöra IT-funktionen men arbeta med och för verksamhetsperspektivet. I nära samarbete med Förvaltningsledare IT förvaltar och utvecklar ni objektet inom vilket det idag ingår cirka åtta system där fastighetssystemet Vitec är ett utav de största. Förvaltaren arbetar efter PM3 och ditt viktigaste ansvar blir att säkerställa att systemstödet är relevant utifrån verksamhetens behov. Till din hjälp har du nära kontakt med både systemleverantörer såsom ett antal objektspecialister internt vilka i sin tur även är super-users. Rollen är både strategisk såsom operativ där målet är att ständigt ligga i framkant och att framtidssäkra objektet.

I rollen ingår även att arbeta med:

  • Förvaltningsledning enligt PM3-modellen
  • Projektledning
  • Upphandling / Inköp
  • Kontering / fakturagranskning inkl. budgetansvar
  • Andra linjens användarsupport
  • Utbildning av användare inom förvaltningsobjektets system
  • Upprätta lösningsförslag och kravspecifikationer baserat på verksamhetens behov
  • Upprätta och uppdatera process- och rutinbeskrivningar baserat på verksamhetens behov

Känner du igen dig i värdeord såsom ”vi gillar människor, vi lyssnar nyfiket och vågar utmana och vi säger och gör saker vi kan stå för”? Då är Förvaltaren rätt plats för dig, här blir du del av en familjär arbetskultur där man hjälper och stöttar varandra och där det är en självklarhet att mångfald berikar. Här finns både möjlighet att vara med och påverka och bidra på ett företag som ligger över Sverigeindex i den årliga medarbetarenkäten.

Förutom goda anställningsförmåner kan du här kombinera karriär med familj och en rik fritid och givetvis, bidra till en god samhällsnytta med målsättning om att kunna skapa attraktiva boenden för alla.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta som Förvaltningsledare inom fastighetsbranschen där du också arbetat enligt PM3. Alternativt har du tidigare dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt ha lett och drivit IT-relaterade projekt, exempelvis infört system eller att ha digitaliserat processer.

Du är en god kravinsamlare och har förmågan att sätta rätt förväntningar. Är du certifierad eller har läst kurs inom PM3 är det mycket meriterande, om inte vill vi att du har en vilja och intresse för att arbeta processorienterat.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är kommunikativ, strukturerad, noggrann, drivande och ansvarstagande. För att du ska trivas i din roll är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga samt en förmåga att påverka och entusiasmera andra på ett ödmjukt sätt. Med smidighet hanterar du olika intressenters önskemål och krav och fattar självständigt beslut kring prioriteringsordningar.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Förvaltaren med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb