Blivande systemspecialist inom driftövervakning till OpsLogix

Rekryterare
Experis
Plats
Skövde
Annonserat
den 28 maj 2021
Stängs
den 30 juni 2021
Ref:
7f3d46b7-1cfc-4b87-b1d3-f6faddfb6bd0
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du erfarenhet inom IT-drift eller övervakning och vill ta nästa steg som systemspecialist? OpsLogix söker nu dig som vill påverka framtiden inom drift och övervakning ihop med oss ute hos Sveriges och Europas ledande organisationer! Rollen passar för dig som vill ha stor frihet i din vardag och är lockad av att bli en del av ett mindre men marknadsledande internationellt bolag.

OpsLogix Vi på OpsLogix är några av de mest erfarna SCOM-konsulterna i Sverige och vårt mål är att skapa självläkande datacenter stöttat av datadrivna beslut. Vi arbetar med flera prestigefyllda organisationer, inom både privat och offentlig sektor och växer rejält på den internationella marknaden. Tillsammans bildar vi ett team med högt värderade tjänster inom övervakning och automatisering, primärt med hjälp av teknologier från Microsoft System Center och Microsoft Azure.

Vad innebär rollen som Systemspecialist hos OpsLogix? Tjänsten som systemspecialist på OpsLogix går ut på att arbeta som teknisk specialist och rådgivare för våra nationella och internationella företagskunder. Ditt expertområde är SCOM (System Center Operation Manager) där du ansvarar för att installera, konfigurera och framför allt utveckla deras övervakning. Du och dina kollegor ser till att våra kunder alltid ligger i framkant, själva övervakningen och larm-hanteringen tar de själva hand om.

Du agerar också teknisk rådgivare kring metodik, implementation och vidare förbättringar för våra kunders övervaknings-hantering. Med den breda och djupa kompetens som finns i bolaget kommer du få en gedigen utbildning och bli en person med spetskompetens inom en efterfrågad teknik. På längre sikt vill vi att du blir en del av vårt Microsoft Azure team för att utöka ditt specialistområde samt för att stötta våra kunder med monitorering av deras molnlösningar.

Är det dig vi söker? Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären och utvecklas till specialist inom SCOM och Microsoft Azure, primärt inom monitorering, logganalys och automatisering.

För rollen söker vi dig som har:
* arbetat ett par år inom IT-drift, övervakning / monitoring, larmhantering eller incidenthantering
* kunskap kring Microsofts produkter och Windowsbaserad driftsmiljö
* erfarenhet av automatisering / scriptning Du kan exempelvis ha arbetat som operatör, databasadministratör eller tekniker i en service/help-desk och vill ta nästa steg, eller så är du redan idag systemspecialist eller konsult inom övervakning och får en betydligt kortare startsträcka!

Det är meriterande om du har kunskap inom:
* VMware, Windows server, SQL
* SCOM, SCCM, Azure
* Powershell eller andra script-språk
* Andra övervakningsprodukter såsom Tivoli, OP5

För att lyckas och trivas hos oss är du ansvarstagande och ambitiös, uppskattar kombinationen av människa och teknik och ser nöjet i utmaningar. Vi ser att du är en person som har lätt för att möta nya människor och situationer, trivs i en servicegivande roll och har ett genuint intresse att kontinuerligt lära dig nya teknologier. Problemlösande, strukturerad och kundorienterad är egenskaper vi värderar högt.

Eftersom vi har ett nära samarbete med Microsoft samt kunder med globala verksamheter behöver du också tala både svenska och engelska flytande.

Vad kan OpsLogix erbjuda dig? Som anställd hos oss blir du en del av ett kompetent team som tycker om att ha roligt ihop! Från oss får du chans att fördjupa din kunskap ännu mer, växa in i ett stort ansvar och fortsatt vara en efterfrågad person för både svenska och europeiska företag. Det är många organisationer som har SCOM idag men som inte lyckats strukturera upp sin övervakning på ett fulländat sätt. Detta innebär att ditt arbete kommer bidra till stor nytta för många organisationer.

2019 gick Approved Consulting i Sverige och OpsLogix B.V samman (en ledande leverantör av tilläggsprodukter för System Center) för att stärka erbjudandet ännu mer inom Microsoft System Center och Azure. Vi är nu ett finansiellt och kompetensmässig rikare företag där vi erbjuder en kombination av produkter och tjänsteleveranser.

Låter det intressant? Vi håller till i våra nya lokaler, centralt i Göteborg på Östra Larmgatan 15-21, men trivs du bättre med att arbeta hemifrån får du gärna göra det. Att ta sig in till kontoret någon dag i månaden ser vi ändå är bra ur en social och kollegiala synpunkt!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis och du kommer att bli anställd av oss på OpsLogix. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att visa ditt intresse. Är du inte riktigt redo att söka än, så går det fint att ta kontakt med vår rekryterare Josefine Martic eller Jenny Lilja för vidare frågor. Josefine når ni på Josefine.M artic@jeffersonwells.se och Jenny på jenny.lilja@se.experis.com .

Hoppas vi väckt din nyfikenhet. Har du erfarenhet av det vi söker, så träffas vi gärna för ett möte så snart som möjligt och pratar mer!

Liknande jobb

Liknande jobb