Business Manager Experis IT Sundsvall

Rekryterare
Experis
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 28 maj 2021
Stängs
den 15 juli 2021
Ref:
1a245824-21f0-4f40-b1d8-c52d1e874a66
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du ansvara och driva Experis IT uppbyggnad i Sundsvall och vara delaktig i en spännande transformationsresa där vi tillsammans bygger vårt nya Experis? Brinner du för försäljning och affärsutveckling?\r\n\r\nTrivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och du får ta stort eget ansvar? Då kan det här vara något för dig!

Experis är specialister inom IT-konsultlösningar och vårt mål är att göra våra kunder till vinnare på en föränderlig arbetsmarknad. Genom att kombinera mjuka värden med kraften i tekniken skapar vi innovativa lösningar till våra kunder. Vår verksamhet bygger på insikt och kunskap om effektiva och precisa rekryteringsprocesser, individens behov samt vikten av teknologisk kunskap och innovation. Vi är helt enkelt riktigt duktiga på att kombinera mjuka värden med teknik och får på så sätt individer och verksamheter att växa.

Experis erbjuder konsulttjänster, rekrytering, projektlösningar och Managed Services inom IT. Experis är med och skapar ny IT-kompetens, bland annat genom Experis Academy.

Om tjänsten

Som IT-konsultchef kommer du att ha en central roll och bli en viktig kugge i vår etablering och tillväxt i Sundsvall. Viktiga förutsättningar för rollen är att du har god förmåga att knyta nya kontakter och utveckla långsiktiga relationer. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att driva vår konsultaffär riktad mot IT-branschen.

Initialt innebär det att etablera kundkontakter, prisförhandling samt urval av kandidater. Du har det yttersta personalansvaret för konsulter och underkonsulter.

Du utgår från kontoret i Sundsvall som du delar med kollegor från Manpower samt Jefferson Wells. Till din hjälp finns en researcher som aktivt letar och attraherar rätt kandidater.

Vi erbjuder en dynamisk miljö där du kontinuerligt ställs inför olika utmaningar och får ta stort eget ansvar för ditt arbete och din leverans. Det är viktigt att du trivs med att driva ditt eget arbete framåt.

Hos oss finns stort spelrum för egna idéer, beslut och initiativtagande från dig som konsultchef.

Vem är du?

Du har relevant utbildning från högskola/universitet eller erfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Vi ser att du har erfarenhet från IT-branschen och stort nätverk inom IT-området gärna i kombination av teknisk kunskap och intresse. Tidigare erfarenheter inom försäljning är meriterande.

Du är en person med ett starkt engagemang som trivs i ett högt tempo. Du tycker med fördel om att arbeta självständigt och motiveras av en affärsfokuserad och resultatorienterad miljö.

Vad kan vi erbjuda dig

Vi vågar påstå att vi har en alldeles unik stämning på kontoret, där vi år efter år behåller branschens mest erfarna och kompetenta kollegor. Bortsett från att göra fantastiska affärer varje dag, så har vi också väldigt roligt på jobbet tillsammans!

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du mer än välkommen att kontakta Karin Frisendahl, Experis IT, 070-3774546, karin.frisendahl@se.experis.com . Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför skicka din ansökan så snart som möjligt via länken. Sista ansökningsdag är den 20 juni.