IT-tekniker till spännande bolag i Linköping

Plats
Linköping
Annonserat
den 28 maj 2021
Stängs
den 15 juli 2021
Ref:
93d7f1f6-c8d9-4d6e-bac0-280e21cec416
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du redo att ta nästa steg och söker nya utmaningar som IT-tekniker? Just nu söker vi på Experis dig som vill arbeta som IT-tekniker hos vår kund i Linköping. En spännande möjlighet för dig som har ett stort intresse för IT och vill utvecklas inom området. Låter det som något för dig? Läs mer om jobbet nedan och välkommen med din ansökan!

Nu finns ett riktigt bra tillfälle för dig som har något års erfarenhet från rollen som It-tekniker. Det här är ett konsultuppdrag som kommer att pågå tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta onsite hos vår kund.

Arbetsbeskrivning

I rollen som tekniker kommer du framför allt att arbeta med
  • Användarnära support (på distans och på plats)
  • Andra linjens support avseende datorer, kringutrustning och mobiltelefoner
  • Ta emot ärenden från första linjen och ansvara för att lösa dessa
  • Ansvara för lagerhållning och reservdelsutrustning på kontor
  • Vara tekniskt stöd vid större digitala möten

Vi söker dig som har
  • Gymnasium utbildning eller likvärdig utbildning med erfarenhet av MS office
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker el motsvarande likvärdigt uppdrag
  • Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk och kommunikation
  • Kunskaper om ärendehanteringssystem (gärna Remedy ITSM)
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Vidare är det meriterande om du har minst ett års erfarenhet av MDM-lösningar (gärna Mobile Iron). Erfarenhet av att arbeta i kunskapsdatabaser samt erfarenhet av support eller serviceyrke. Du får gärna ha arbetslivserfarenhet av att ge support på distans och på plats.
Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för teknik och datorer, är nyfiken och flexibel. Då ärendena kan variera i omfång, svårighetsgrad och karaktär är det viktigt att du gillar att ha varierade arbetsuppgifter. Vidare är du en serviceinriktad person med god social och pedagogisk kompetens.

Om Experis

Experis är ett ledande konsult- och rekryteringsbolag inom IT. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT som matchar dina unika talanger. Professionell utveckling bland våra medarbetare är något vi tar på allvar och alla våra konsulter har en dedikerad och engagerad konsultchef eftersom glada konsulter är en hjärtefråga för oss. Hos oss har du möjlighet att arbeta som tillsvidareanställd konsult. Som anställd kan du se fram emot både spännande arbetsuppgifter och många trevliga och skickliga kollegor.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Jessica Hultgren, mail: jessica.hultgren@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb