CGI

Testledare (Inhouse)

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle, Gävleborg , Sweden
Annonserat
den 29 maj 2021
Stängs
den 28 juni 2021
Ref:
J0521-2943
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vår satsning för skogsbruket växer kraftigt och vi har kunder över hela Norden som använder våra branschlösningar. Nu söker vi dig som vill arbeta i vår leverans inhouse som testledare.

Vi är idag ca 60 personer som fokuserat arbetar med att ta fram och utveckla lösningar för våra kunder inom skogsbruket. Hos oss finns både teknisk och skoglig kompetens i en mix av dataingenjörer, jägmästare och skogsmästare. Vi har ett nära samarbete med skogsnäringen, maskintillverkare, mjukvaruleverantörer och forskare när vi designar och utvecklar våra lösningar och vi utvecklar med verktyg från våra partners Microsoft och ESRI. En mycket viktig delkomponent i många av våra system är verksamhetsanpassad Geografisk IT och mobila lösningar blir mer och mer intressant för våra kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i vår leverans inhouse och ha rollen som testledare vid utvecklingen av våra branschlösningar och du blir en nyckelspelare i vårt kvalitetsarbete. Vi släpper regelbundet nya releaser och du kommer som testledare att arbeta med dessa löpande under året. Du kommer även att delta i kundprojekt och kvalitetssäkra leveransen i dessa tillsammans med våra projektledare, arkitekter och systemutvecklare.

I arbetet ingår att skriva styrande dokument för testarbetet, så som testplan och testrapporter, och du kommer tillsammans med teamet att planera och följa upp pågående testarbete. I den mån det finns tid kan du även delta vid tester av vissa av systemen.

Vi arbetar med ständig förbättring och kvalitetsarbetet i vår leverans är mycket viktigt och vi ser gärna att du kommer in med nya ögon och bidrar till att utveckla vårt arbetssätt för test och testledning ytterligare.

Det finns väldigt goda möjligheter att vidareutvecklas inom rollen och även att kombinera/byta mellan olika roller inom vår leverans.

Tillsammans levererar vi lösningar som effektiviserar och digitaliserar våra kunders verksamhet. Det är ett team som är fyllt av engagemang för våra lösningar och kunder. Även enhetens ledning är aktiva i leveransen och vi har en snabbrörlig organisation med korta beslutsvägar där innovation är en naturlig del av arbetsdagen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi letar efter dig som har erfarenhet av att arbeta med test och/eller testledning.
I rollen som Testledare är det viktigt att vara analytisk, ansvarsfull, noggrann och ha en kreativ problemlösningsförmåga. Du har förståelse för kundens verksamhet och har en vilja att leverera resultat med kvalité.

För att trivas hos oss bör du dessutom ha ett stort eget driv och gilla utmaningar. Du tänker precis som vi, att teamarbetet är en förutsättning för att vi ska fortsätta lyckas och uppskattar därför en öppen och ärlig kultur där vi behandlar alla med respekt. Du delar med dig av din kunskap och har en förmåga att ta till dig nya arbetssätt och rutiner.

Du behöver inte kunna något om skogsbranschen innan du kommer hit, även om det är meriterande, det viktiga är att du är intresserad av att lära dig. Våra studiebesök i skog o mark är bara ett av sätten vi skaffar oss kunskap på!

För denna roll behöver du kunna svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Ansök redan idag, vi hanterar ansökningar löpande! Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till annika.gasberg@cgi.com eller jonas.ivarsson@cgi.com.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.