CGI

Javautvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle, Borlänge, Sundsvall, Härnösand, Umeå, Luleå, Skellefteå, , Sweden
Annonserat
den 29 maj 2021
Stängs
den 26 juni 2021
Ref:
J0521-2207
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en nyfiken javautvecklare som vill få möjligheten att förändra och förbättra samhället vi lever i? Just nu söker vi duktiga javautvecklare till ett av våra team som jobbar med ett uppdrag åt en stor offentlig verksamhet. Teamet finns utspritt på flera av våra kontor i region Norr, med kontor från Borlänge upp till Kiruna, vilket ger dig möjlighet att jobba där det passar dig.

Som utvecklare hos oss på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Här får du skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Dina framtida arbetsuppgifter
I den här rollen blir du en del av ett team som arbetar med att förbättra och utveckla vår kunds digitala lösningar. Här har du möjlighet att jobba på plats hos vår kund eller från vårt lokala kontor.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Kreativitet, problemlösning och innovation
• Design & programmering
• Kunddialog
• Kvalitetssäkring
Följ med på en viktig resa när vi skapar samhällsnytta genom digitalisering.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi söker dig som har ett intresse för utvecklingsprocessen och att arbeta som konsult. Vi tror att du trivs i den variation som konsultyrket kan ta med sig i form av skapa relation med kunder, nya uppdrag och ibland även resor inom arbetet.

Du har mest troligt en IT-inriktad utbildning, eller så har du byggt upp din kompetens på annat sätt. Du förstår kraften av teamarbete och gillar att dela med dig av din kunskap lika mycket som att ta del av andras. Vi letar efter dig med erfarenhet av java-utveckling. Du behöver även ha kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Genom detta erbjuder CGI dig en trygghet där du får utvecklas i din egen takt och ger dig möjligheten att arbeta med teknik i framkant. Hos oss finns alltid nästa steg när du är redo att utvecklas Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Låter det intressant?
Bra, för vi ser fram emot att höra ifrån dig! Vi vill ha din ansökan senast den 25 juni, men gärna redan idag. Om du har någon fundering kring rollen så får du gärna kontakta vår Talent Acquisition Specialist Tamar Tekle-Ghiorghis på tamar.tekleghiorghis@cgi.com.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb