CGI

.NET-utvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle, Borlänge, Sundsvall, Härnösand, Umeå, Luleå, Skellefteå, , Sweden
Annonserat
den 29 maj 2021
Stängs
den 26 juni 2021
Ref:
J0521-2208
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en nyfiken .NET-utvecklare som vill få möjligheten att förändra och förbättra samhället vi lever i? Just nu söker vi .NET-utvecklare till flera av våra kontor i region Norr som finns utspridda från Borlänge upp till Kiruna, vilket ger dig möjlighet att jobba där det passar dig.

Som utvecklare hos oss på CGI får du utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att ta ditt nästa steg. På CGI är våra anställda den viktigaste tillgången och därför är din karriär och personliga utveckling alltid i fokus.

Här får du möjligheten att skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet. Hos CGI får du vara med och bidra till samhällsnyttan genom digitalisering

Dina framtida arbetsuppgifter:
Att jobba som .NET-utvecklare på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som konsult i lokala kundleveranser eller i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden, vilket upplägg vi fokuserar på baseras till stor del på vad som passar dig bäst

Vi deltar i och driver projekt/förvaltningar både på plats hos våra kunder och från våra lokala kontor och våra leveranser sker såväl enskilt som tillsammans med andra leverantörer. Vi genomför våra åtaganden och projekt med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder. Och alltid i nära samarbete med våra kunder som finns inom flera olika branscher.

I dina arbetsuppgifter ingår:
•Analys, systemdesign, utveckling och implementation av system
• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
• Dokumentation i olika former

Våra projekt/förvaltningar drivs ofta med agila utvecklingsmetoder som Scrum och Kanban och det kommer att finnas gott om utmanande arbetsuppgifter för dig så att du kan fortsätta att utvecklas.

Grunden till allt är att du tycker om att skriva kod!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi söker dig som har ett intresse för utvecklingsprocessen och du vill arbeta med C#.NET med tillhörande ramverk och verktyg. Vi tror att du trivs i den variation som konsultyrket kan ta med sig i form av att skapa relation med kunder, nya uppdrag och ibland även resor inom arbetet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från Microsoft C#.NET eller SQLserver. Du har mest troligt en IT-inriktad utbildning, eller så har du byggt upp din kompetens på annat sätt. Du förstår kraften av teamarbete och gillar att dela med dig av din kunskap lika mycket som att ta del av andras. Du behöver även ha kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Genom detta erbjuder CGI dig en trygghet där du får utvecklas i din egen takt och ger dig möjligheten att arbeta med teknik i framkant. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Låter det intressant?
Bra, för vi ser fram emot att höra ifrån dig! Vi vill ha din ansökan senast den 25 juni, men gärna redan idag. Om du har någon fundering kring rollen så får du gärna kontakta vår Talent Acquisition Specialist Tamar Tekle-Ghiorghis på tamar.tekleghiorghis@cgi.com.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb