Insnöad på Linux?

7 dagar kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Eskilstuna
Annonserat
den 27 maj 2021
Stängs
den 27 juni 2021
Ref:
148043
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en nörd* som vill bli en del av landslaget? Atea Eskilstuna fortsätter att växa och just nu söker vi dig som vill jobba som konsult med fokus på Linux. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

*benämning på en person som har ett fixerat intresse eller intresseområde.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra ett team bestående av andra konsulter i vår drift. Där dina arbetsuppgifter huvudsakligen kommer att vara att underhålla och utveckla vår Linuxplattform med tillhörande tekniska komponenter.

Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar. En stor del av arbetet kommer du bedriva själv tillsammans med kollegor. Därför lägger vi stor vikt av att du är ansvarstagande, självgående, social, Initiativtagande, strukturerad och ordningsam.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• Installation och konfiguration
• Systemadministration
• Övervakning
• Framtag av nya koncept och idéer för fortsatt utveckling

Vad söker vi hos dig

För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kompetens:
• Kunskap om Unix/Linuxbaserade operativsystem och tillhörande stödsystem
• Erfarenhet av virtualisering
• Behärska svenska och engelska

Det är meriterande med kunskap inom Red Hat, Scripting, VMware och Ansibel.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Nilsson, konsultchef, via fredrik.nilsson@atea.se alternativt telefonnummer 016 - 540 1768. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb