Konsultchef Atea Uppsala

Rekryterare
Atea
Plats
Uppsala
Annonserat
den 27 maj 2021
Stängs
den 31 augusti 2021
Ref:
148042
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en affärsinriktad och kommunikativ ledare som brinner för att utveckla medarbetare och affärer? Just nu söker vi en konsultchef i vår verksamhet i Uppsala.

Uppsalakontoret består av ett härligt gäng konsulter, säljare och ledare som mellan möten, uppdrag och budgetarbete skrattar och skojar friskt med varandra. Vi har ett nyrenoverat och, om vi får säga det själva, väldigt fint kontor i Gränbystaden. Vi har fantastiska kunder i och runt Uppsala som du kommer hjälpa i deras digitaliseringsresa och it-utveckling.

Vi har idag två konsultchefer men då en av dem inom kort kommer byta roll inom bolaget så söker vi nu en ny kollega till Jonas. Ni två kommer ha ett tätt samarbete och flera gånger om dagen bolla frågor som kundstrategier, kompetenser, utbildningsplaner, upphandlingar och andra utmaningar som dyker upp.

Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av starka värderingar och medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it. Vi tar personligt ansvar och sätter laget för jaget. Vi kallar oss för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Som ledare hos Atea erbjuds du en variationsrik vardag med många spännande utmaningar. Ditt uppdrag är att stötta och utveckla dina medarbetare, vilket du bland annat gör med hjälp av löpande och långsiktig utvecklings- och utbildningsplanering. Du har ansvaret för rekrytering, planering och uppföljning av konsultuppdrag både hos kund och internt samt sist men inte minst så har du ett ansvar för utveckling av Ateas hela konsultaffär hos våra befintliga och nya kunder.

En vardag som är fylld av kundmöten och där du skapar förutsättningar för att våra konsulter ska lyckas i sina roller. I ditt dagliga arbete samverkar du mycket med dina lokala och regionala kollegor, våra kundansvariga säljare och vår leveransorganisation. En arbetssituation som kräver att du är en lagspelare som hellre vinner tillsammans än på egen hand.

Som konsultchef är du medlem av den lokala ledningsgruppen och rapporterar till platschefen. Du har möjlighet att vara med och skapa förutsättningar för att lyfta oss på Atea i Uppsalatill nästa nivå.

Vad söker vi hos dig

Du är en driven och kommunikativ ledare som bidrar till verksamheten med hög energi och stort ansvarstagande. Genom att leda och motivera andrasamtidigt som du vågar delegera uppgifter lyckas du tillsammans med dina medarbetare nå teamets gemensamma mål. Ditt yrkesnätverk är välutvecklat och troligen har du arbetat med tjänsteförsäljning i tidigare yrkesroller. Du trivs med attarbeta under frihet samtidigt som du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver utvecklingsprocesser.Genom att ta initiativ och kunna fatta snabba beslut sätter du igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi läggerstor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som konsultchef ser vi gärna att du har:
  • Ett starkt personligt driv
  • En coachande ledarstil
  • Erfarenhet av en liknande roll med fokus på kundkvalitet och leverans
  • God kunskap inom it och digitalisering
  • Erfarenhet av att driva tjänsteförsäljning och affärsutveckling
  • Förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
  • Erfarenhet av lösningsförsäljning

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunnar Högberg, platschef, via gunnar.hogberg@atea.se alternativt telefonnummer 018-65 38 05. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb