Senior Projektledare inom IT

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 31 maj 2021
Stängs
den 30 juni 2021
Ref:
680fc79f-c7cd-49ca-9337-e142340f33f1
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en strukturerad och självgående person? Har du ett intresse för konsultbranschen och vill ha ett roligt jobb på ett internationellt, spännande och innovativt företag? Då kan tjänsten som Senior projektledare inom IT hos en av våra kunder vara något för dig. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du bland annat att ansvara för att driva förstudier och projekt enligt relevant projektmodell och kvalitetskrav, leda utvecklingsprojekt genom att planera, organisera och genomföra det tekniska arbetet och arbeta proaktivt med riskhantering och samordning med andra intressenter. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. 

Är det dig vi söker?

Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av projektledning, agilt arbete, taktisk och operativ styrning i form av planering, budgetering och rapportering och uppföljning och en utbildningsbakgrund inom IT och IT-projektledning. Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en riktigt god kommunikatör. Som person är du social och glad, och ditt hjärta bultar lite extra hårt för att leda och utveckla andra. Dina kunskaper inom projektplanering, projektledning och samordning är både djupa och breda. I övrigt är det meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet som projektledare, har certifieringar inom Scrum, SAFe, PMP, IPMA och/eller PMI, är bekant med begrepp som BI, BA, ERP, Supply Chain eller Master Data.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Liknande jobb

Liknande jobb