ETL-Utvecklare till Handelsbanken i Stockholm

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 31 maj 2021
Stängs
den 30 juni 2021
Ref:
D95A6000-FB46-40DF-A0AC-A4435688E6E2
Kategori
Databas, Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som ETL-utvecklare hos Handelsbanken kommer du få att jobba inom Data & Analytics - ett av bankens viktigaste fokusområden!

Hos Handelsbanken värderas din kompetens högt där du kommer erbjudas ett stort eget ansvar och där du kommer få stora möjligheter att ta egna initiativ. Du kommer vara en del av CTID som är inom Data & Analytics vilket är ett av de områden som har störst fokus hos Handelsbanken. Det innebär att du kommer vara med och driva på deras digitaliseringsresa och göra banken ännu mer agil och datadriven.

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du vara en del av en organisation som förespråkar samarbete och prestigelöshet, där ni tillsammans som team kommer jobba mot gemensamma mål. Du kommer få en hög tilltro i din yrkesroll och få en stor frihet att kunna påverka beslut och processer. Du erbjuds också:
  • Möjlighet att öka din kunskap inom Data och Analytics - ett område som växer och ökar i betydelse i takt med ökade krav på affärsanalys och rapportering.
  • Kunskap och förståelse för data i banken, vilket är viktigt för att kunna bygga upp nya attraktiva tjänster mot kund och kontor.
  • God inblick i bankens informationshantering och möjlighet att vidareutveckla ditt kontaktnät inom banken.
  • Stora möjligheter att lära dig mer om nya spännande verktyg, produkter och arbetssätt som nu införs inom Data & Analytics-området.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som ETL-utvecklare kommer du att tillhöra området CTID som har ansvar för bankens informationshantering. Här kommer du att få jobba med att tillgängliggöra bankens rika mängd av data för rapportering och affärsanalys. Vi utvecklar standardiserade rapporter för kontorens kundanalys samt tillhandahåller BI-verktyg för fri analys. Framåt kommer ett av våra viktigaste ansvarsområden att utveckla bankens kunskap om data och analys.

CTID har också ansvar för koncerngemensam informationsförsörjning och hos oss ligger ägarskapet av Handelsbankens Enterprise Data Warehouse, DAWA. Vi samlar in och lagrar data och preparerar för nästa steg - att göra den tillgänglig för kund- och affärsanalys samt för myndighetsrapportering.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Här kommer du vara med och ansvara för hela leveransen, där du kommer jobba i team om 10-12 personer. Du kommer jobba nära andra utvecklare, arkitekter, scrum master och produktägare. Du kommer sitta på Torsgatan i centrala Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av att jobba som ETL-utvecklare. Du trivs i en affärsnära roll där du verkar i en stor och komplex miljö som kommer utmana dig dagligen. Vi ser också att du har erfarenhet och god kunskap av SQL och DW/Analytics-arkitektur. Vidare ser vi att du har god kommunikationsförmåga, där du behärskar både svenska och engelska och att du gärna tar egna initiativ och ett stort ansvar.

För oss är det viktigt att du tycker ditt jobb och expertområde är roligt och något som du vill växa vidare inom. Vi kommer ge dig goda förutsättningar att utvecklas framåt, både i din yrkesroll och som person, då vi ser dig som en mycket viktig del för att fortsätta vår spännande digitaliseringsresa!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb