CGI

Erfaren Testare

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund, , Sweden
Annonserat
den 27 november 2021
Stängs
den 3 december 2021
Ref:
J0521-2942
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Med 150 systemutvecklare på plats i både Östersund och Åre är vi verksamma inom flera olika spännande branscher. Vår efterfrågan är stor och därför vill vi förstärka och utöka våra redan ca 20 högpresterande agila utvecklingsteam. Är du en erfaren testare eller testledare så fortsätt läs. Har du andra skills så kolla in våra andra annonser, våra team är tvärfunktionella och vi söker flera olika kompetenser.

Dina framtida arbetsuppgifter

Att arbeta med kvalitetssäkring innebär stor variation med många spännande och utmanande arbetsuppgifter. Inte bara säkerställer du hög kvalitet, du har även möjlighet att påverka och förbättra systemlösningar. Exempel på bredden av arbetsuppgifter är:

• Test och testledning från idé till kvalitetssäkrad lösning - Ett agilt arbetssätt kräver att testdisciplinen involveras tidigt i processen, och inte sällan är testgrupperingen med och påverkar den slutliga systemlösningen.
• Planera, leda och koordinera testrelaterade aktiviteter - I rollen som testledare ansvara för kvalitetssäkringen vilket innebär att planerara, koordinera och följer upp det löpande testarbetet.
• Kreativitet, problemlösning och innovation - Inget blir så bra som när hela teamet samarbetar och engagerar sig.
• Kravanalys, teststrategi, testplanering och design av tester - Med förståelse för kundens effektmål, analyserar och förädlar vi systemkraven, som sedan ligger till grund för olika teststrategier och testscenarion för att validera både kvalité och funktion.
• Införande och underhåll av automatiserade tester av olika typer - Vi strävar efter att automatisera återkommande testflöden, för att frigöra tid till roligare saker.
• Förstå och identifiera när olika typer av test lämpar sig bäst, exempelvis utforskande tester - En ovärderlig testform där erfarenhet och klurighet belönas.
• Att känna dig betydelsefull, stimulerad och utmanad - När vi trivs med vad vi gör presterar vi som bäst!
• Att ge och ta hjälp - Det är viktigt att både våga fråga och att vilja hjälpa. Teamarbete som funkar ger inte bara en bra arbetsmiljö, det leder till en dynamik som ger resultat utöver det vanliga!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har sannolikt erfarenhet av att kvalitetssäkra moderna systemlösningar med flertalet intressenter inblandade. Du förstår kraften av teamarbete och gillar att dela med dig av din kunskap lika mycket som att ta del av andras. Som person är du kommunikativ och har en förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är en proaktiv medspelare i ditt team. Du är ansvarstagande och engagerad och vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet från att arbeta med agila projekt.

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av krav/test i agil utveckling
• Erfarenhet av testledning
• Erfarenhet av testautomatisering
• Systemutvecklarbakgrund, inom exempelvis .Net eller Java
• Erfarenhet av databaser och SQL
• Erfarenhet av DevOps och gärna DevSecOps

Vad vi erbjuder
Hos oss arbetar vi i team i våra egna lokaler men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett vart i världen de har sin verksamhet. Vårt kontor ligger i centrala Östersund och utöver det har vi har även en site i Åre med fjälltopparna och skidbackarna utanför fönstret.

Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning och omhändertagande attityd. Vi är en platt organisation som uppnår resultat tillsammans. Du erbjuds ett spännande jobb, delägarskap med bra lön och förmåner. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till maria.olsson@cgi.com eller pontus.hellgren@cgi.com

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi har säkerhetsklassade leveranser och du kan därav behöva genomgå en säkerhetsprövning, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb