CGI

Konsultchef

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Stockholm, Norrköping, , Sweden
Annonserat
den 2 juni 2021
Stängs
den 1 augusti 2021
Ref:
J0621-0018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Tack vare vår starka position inom offentlig verksamhet bidrar vi till proaktiv verksamhetsutveckling, ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö och energisektorn.

En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är Heroma, som är Sveriges enda heltäckande personal- och lönesystem för svensk offentlig sektor. Varje dag bidrar 1,6 miljoner medarbetare inom kommuner, regioner och statlig verksamhet till en fungerande välfärd. Vi vill att de medarbetare som ger oss en fungerande vardag, trygga barn, nöjda elever, friska äldre och gör att vi sover tryggt om natten ska hanteras i Sveriges bästa personalsystem för attraktiva arbetsgivare, hållbara arbetsplatser och ett sunt arbetsliv! Genom Heroma levererar vi tjänster på en IT-plattform som möter användarna via appar och moderna webbklienter.

Med stor efterfrågan bland befintliga kunder och dessutom stora försäljningsframgångar de senaste åren är det nu tillväxt som är vår största utmaning. Vi söker därför ännu en Konsultchef som gillar ledarskap, att göra affärer och som uppskattar ett omväxlande arbete med dialoger både internt och externt.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Konsultchef kommer du att ansvara för en grupp seniora applikationskonsulter och de konsultuppdrag och projekt vi levererar till våra kunder. I arbetet med att implementera nya kunder kommer du också att ha en central roll som ledningsrepresentant i styrgruppsstrukturen tillsammans med kund. Som Konsultchef driver du och medverkar i interna och externa satsningar för att hitta nya affärsmöjligheter och tillsammans med våra medarbetare och kunder skapa innovation.

I rollen ingår medarbetaransvar och du ansvarar för att inspirera, motivera, engagera och kompetensutveckla medarbetarna i din grupp. Du kommer att ingå i enhetens ledningsgrupp där vi alla har ett gemensamt övergripande ansvar för alla kunder, affärer, leveranser samt alla medarbetares trivsel och stolthet.

Rollen som Konsultchef hos oss är alltså en bred roll där du kommer att ha fokus på flera viktiga områden av vår verksamhet. Tjänsten innebär bland annat att:

• Aktivt driva affärsutveckling, delta i kundteamsarbete och skapa nya affärsmöjligheter hos utvalda kunder
• Personalansvar för ett etablerat Heroma-team med applikationskonsulter och projektledare
• Ansvara för den ekonomiska uppföljningen av enhetens resultat
• Vara en drivande medlem i ledningsgruppen för affärsområdet och bidra till vår långsiktiga
• utveckling
• Rekrytering av nya förmågor

Detta är en heltidstjänst med placering i Malmö, Norrköping eller Stockholm.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som tycker om att utveckla både affärer och relationer hos våra kunder. Du stimuleras av att ständigt utveckla och förbättra såväl vår leveransmodell som konsultverksamheten i stort. Du drivs av att identifiera nya affärsmöjligheter och din erfarenhet inom IT-området gör att du har lätt för att förstå förutsättningarna som möjliggör rätt lösning för vår kund. Som ledare motiverar och engagerar du dina medarbetare och som kollega bidrar du till vårt team genom din positiva energi.

Till den här tjänsten söker vi dig som är en motiverande ledare med minst 5-7 års erfarenhet av liknade roller inom konsultområdet, gärna med fokus på applikation och system. En förutsättning är att du gillar att leda i en konsultverksamhet och att du är van vid en leveransposition där du agerat direkt med kunder. Du kan hantera ett budgetansvar och känner ett engagemang inom såväl operativ som taktisk och strategisk nivå. Du behöver kunna kommunicera på god svenska med våra kunder, vårt koncernspråk är dock engelska så det behöver du känna också dig bekväm med.

När det gäller övriga kvalifikationer hoppas vi att du kan bidra med något inom detta:

• Erfarenhet av att arbeta inom eller leverera till offentlig sektor i Sverige
• Erfarenhet från applikation och system (IP), eller relaterade affärer
• God förståelse för projektmetodik och hur man optimerar projektleveranser
• Erfarenhet av förändringsledarskap och inte rädd för att ifrågasätta befintliga modeller och strukturer
• Bra affärsutvecklare som söker nya möjligheter att utveckla verksamheten
Rollen erbjuder en vardag som består av många olika typer av arbetsuppgifter. Att kunna hantera många parallella frågor och aktiviteter är en viktig egenskap för att lyckas i denna roll. Du är en lagspelare som gillar utmaningar och leder med empati och mod. För oss är kulturen viktig och vi är stolta över vår sammanhållning och gemenskap.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Henning Levén via mailadress henning.leven@cgi.com. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat för rollen. Under semesterperioden kan det möjligen dröja något längre innan vi kan ge dig återkoppling kring din ansökan. Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Vad vi erbjuder
Hos CGI jobbar du på ett företag med kollektivavtal. Det garanterar goda arbetsvillkor och marknadens bästa pensions- och försäkringspaket. Utöver det har vi ett fint aktieköpsprogram där CGI matchar ditt aktieköp, krona för krona, vilket innebär att de flesta av oss är delägare i vårt bolag. Utöver ett generöst friskvårdsbidrag har vi har ett vinstdelningsprogram samt en mycket förmånlig lösning kring föräldralön, för dig som blir föräldraledig under din anställning hos oss. Vår inställning till Work life balance är ytterligare ett exempel på hur vi ständigt försöker utveckla vårt erbjudande så att du ska trivas så bra som möjligt hos oss på CGI.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb