CGI

Finance Director

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 2 juni 2021
Stängs
den 21 juni 2021
Ref:
J0521-1306
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu söker vi våran nya Finance Director till CGIs verksamhet i Malmöregionen!
Vi erbjuder möjligheten att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en internationell organisation på en marknad i ständig förändring. Du leder ett högpresterande Controller Team och stöttar våra ledare och ledningsgrupp i ekonomiska frågor.

I rollen ingår att kontinuerligt förbättra arbetsmetoder och processer både individuellt och i teamet, lokalt och globalt. Du kommer även vara med i Finansledningen i Skandinavien samt ledningsgruppen för Malmöregionen

Vi söker dig som är redo att anta utmaningen att utvecklas tillsammans med oss!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Finance Director är du ansvarig för ekonomi och relaterade processer för CGIs verksamhet i Malmöregionen.
Du leder ett högpresterande Controller Team på två anställda och förväntas tillsammans med ditt controllerteam att stötta våra ledare och ledningsgrupp i ekonomiska frågor.
Det innebär att arbeta proaktivt med analys, vara högst delaktig i de månatliga boksluten samt att driva forecast- och budget- samt affärsplaneringsprocessen.

I rollen ingår att kontinuerligt förbättra arbetsmetoder och processer både individuellt och i teamet, lokalt och globalt. Du kommer även vara med i Finansledningen i Skandinavien samt ledningsgruppen för Malmöregionen där du förväntas bidra med din expertis och kontinuerligt förbättra arbetsmetoder tillsammans med dina kollegor.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att söka rollen som Finance Director bör du ha studerat ett masterprogram inom ekonomi gärna med inriktning mot redovisning, finansiering, finansiell styrning eller management.
Du bör ha minst 8 års arbetserfarenhet från revision, redovisning, business control eller annan ekonomisk/finansiell erfarenhet samt haft medarbetaransvar. Det är även meriterande om du har haft projektledande roller tidigare då tjänsten ger utrymme att driva utvecklingsprojekt.

Som person är du analytisk, utåtriktad, förutseende och initiativrik. Du bör vara intresserad av att vara drivande i förändring samt medarbetarutveckling. Du är bekväm med att arbeta i ett högt tempo med flera parallella uppgifter och du är bekväm med att prioritera mellan uppgifter.
Du kommunicerar väl, både på svenska och engelska, har hög social förmåga samt trivs med många kontaktytor och är bekväm med Excel och Powerpoint.

• Minst 8 års arbetserfarenhet
• Tidigare medarbetaransvar
• Du kan driva projekt

Du får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en internationell organisation på en marknad i ständig förändring. Här är det högt tempo och vi lovar att du kommer utvecklas!
Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade.

Vi ser fram emot din ansökan! Bifoga CV, personligt brev samt examensintyg med din ansökan.

Start: Hösten 2021 enligt överenskommelse

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA
Oscar Stareborn, Finance Director, +46 70 349 01 16, oscar.stareborn@cgi.com

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb