CGI

Talent Sourcer

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Malmö, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 juni 2021
Stängs
den 1 augusti 2021
Ref:
J0621-0022
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är grym på att hitta talanger via LinkedIn eller andra kanaler? Nu söker vi en Talent Sourcer som kommer att ingå i vårt härliga Talent Acquisition team med stort engagemang för rekrytering och Employer Branding!

Du är en viktig del av rekryteringsprocessen, en person som tidigt möter våra framtida talanger och bygger starka relationer. Du ansvarar för att kartlägga kandidatmarknaden, bygga talangpooler och stöttar våra ledare och Talent Acquisition Specialister.

Är du envis, kreativ och lösningsorienterad och brinner för att skapa goda relationer och förstår värdet av en bra kandidatupplevelse? Vill du få möjlighet till en långsiktig personligutveckling inom rekrytering/HR? Då kan det här vara möjligheten för dig!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Talent Sourcer kommer du ingå i vår skandinaviska Researcher pool med möjlighet att arbeta mot både Norge, Danmark och Sverige. Du kommer att vara placerad i Stockholm eller i Malmö och rapportera till vår skandinaviska Research Lead.

Du är delaktig i hela rekryteringsprocessen från start till mål och jobbar i nära samarbete med ansvarig TA Specialist och rekryterande ledare. Ditt fokus kommer ligga på processens första skede, vilket innebär att du är ansvarig för att skapa ett inflöde av potentiella kandidater. Det innebär bland annat sourcing och screening av kandidater och att proaktivt hitta IT-profiler i våra digitala kandidatkanaler, där LinkedIn blir ditt huvudverktyg.

Utöver att hålla kontakt med kandidater i våra rekryteringsprocesser, paketerar du CGI's arbetsgivarerbjudande och säkerställer en fantastisk kandidatupplevelse!
Här får du möjligheten att arbeta självständig men har alltid ett team att bolla med.

Du kommer arbeta med:

• Search
• Omvärldsbevaka och kartlägga talanger
• Bygga talangpooler
• Skapa starka relationer med kandidatmarknaden
• Telefonavstämningar och intervjuer

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du är strukturerad, kommunikativ och har erfarenhet av search och kartläggning. Du har förmåga att samarbeta och självklart vill du vara med att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

• 1-2 års erfarenhet av search med bla LinkedIn som verktyg
• Erfarenhet av search inom IT är meriterande
• Serviceinriktad och med fördel telefonvana.
• Du gillar att leverera resultat och tar gärna initiativ för att leda arbetet framåt.
• Du pratar och skriver flytande svenska och engelska.

Vill du jobba tillsammans med oss?

Vad kul! Vi ser fram emot att höra från dig och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Sara Stjernberg - sara.stjernberg@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2021-08-01.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb