Business Analyst

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 2 juni 2021
Stängs
den 30 juni 2021
Ref:
dc838fc2-95ad-4e28-b2cb-411dfb094e53
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du erfarenhet av att arbeta som Business Analyst, kravhantering och agilt arbete? Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och du får ta stort eget ansvar? Då kan du vara helt rätt för rollen som Business Analyst hos vår kund i Malmö. Det här jobbet är helt rätt för dig som vill bredda din erfarenhet och få chansen att utvecklas i din yrkesroll. Vänta inte med din ansökan!

Vad innebär jobbet som Business Analyst?

Som Business Analyst kommer du i huvudsak att arbeta med effektiviseringar, dokumentation och kravhantering. Mer specifikt kommer du att ta fram för verksamheten relevant data för att sedan sammanställa, analysera och beräkna, agera som en brygga mellan business och IT för att skapa en ömsesidig förståelse och därmed en effektiv och lufttät och framgångsrik organisation. Tjänsten är på heltid.

Din kompetens

Vi välkomnar framför allt dig som har en utbildning inom IT, företagsekonomi eller data- och systemvetenskap att söka tjänsten. Som person är du ödmjuk och nyfiken och samtidigt har du ett kreativt sinne som gärna arbetar fram innovativa idéer och lösningar. Du har erfarenhet av att arbeta som Business Analyst, kravhantering och agilt arbete och det är meriterande om du har vana av att leda utveckling inom olika affärsområden med hjälp av BI-verktyg, är van vid att arbeta i projektform och har arbetat i en internationell miljö. Vi lägger väldigt stor vikt vid att hitta rätt person för det här jobbet - tveka inte att skicka in din ansökan även om du inte uppfyller exakt alla krav!

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Liknande jobb

Liknande jobb