Gillar du att hjälpa andra, samarbeta och utvecklas tillsammans?

7 dagar kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Växjö
Annonserat
den 31 maj 2021
Stängs
den 27 juni 2021
Ref:
148055
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Då kan det här vara tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea Växjö dig som vill jobba med att hjälpa våra kunders it-användare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra ett engagerat och härligt team på 10 personer. I rollen kommer du att ansvara för att hjälpa kunder i deras it-miljö med installation, leveranser, hårdvaruservice, support och felsökning. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig

Vi värdesätter framförallt dina personliga egenskaper och söker dig som tar ansvar, har god struktur, är serviceinriktad, flexibel och trivs med att arbeta i grupp. Utöver det ser vi även att du har ett intresse för it och att du därmed har grundläggande it-kunskaper.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pontus Högberg, konsultchef, via Pontus.hogberg@atea.se alternativt telefonnummer 0470-702449. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.