CGI

Verksamhetsutvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Västerås, Västmanland , Sweden
Annonserat
den 2 augusti 2021
Stängs
den 19 september 2021
Ref:
J0221-3049
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker nu verksamhetsutvecklare som vill växa med oss och förstärka vårt team i Mälardalen, där vi har kontor i Västerås, Örebro och Eskilstuna.

Du kommer att arbeta brett med digitaliseringsfrågor och dina uppdrag kan vara att inspirera kunder som precis har påbörjat sin digitaliseringsresa eller att driva digitaliseringsinitiativ från krav till lansering i största del mot ekonomi och finansprocesser.

Med moderna arbetsmetoder driver du verksamhetsutvecklande projekt inom såväl privat som offentlig sektor för att möta framtidens utmaningar

• Förändringsledning med ADKAR
• SAFe
• RPA

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med några av de främsta i branschen och ha tillgång till det globala bolagets resurser i form av utbildningar, metodik och referenser. Du kommer arbeta i kundprojekt där du förväntas agera proaktivt och självständigt driva kundens uppdrag framåt.

Du kommer att arbeta brett med digitaliseringsfrågor och andra återkommande uppgifter så som att analysera och kartlägga verksamheter, beskriva målbilder, formulera handlingsplaner och utveckla arbetssätt runt datakvalitet för att kunden ska nå sina mål

För oss är det viktigt att du är en lagspelare som brinner för att alla i teamet ska arbeta mot att uppfylla kundens förväntningar.

Vår företagskultur präglas av nyfikenhet, driv, mod och omtanke. Det är högt i tak med utrymme att lyfta initiativ och nya idéer - tillsammans bygger vi vårt team och skapar leveranser som ger oss nöjda kunder. Vårt team i Mälardalen består av affärsmässiga lagspelare som tror att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker en person som tar egna initiativ och ser det som självklart att dela med sig av sin kunskap. Vi har olika bakgrunder och erfarenheter, det som förenar oss är att vi vill arbeta med människor och teknik.

Du får gärna ha erfarenhet av en eller flera roller och perspektiv på digitalisering - projektledning, kravhantering, test eller masterdata, och med fördel kopplat till ekonomifunktionen. Du har lätt att sätta dig in i olika verksamheter och du har sannolikt arbetat med kravhantering i projekt för införande av moderna IT-system. Du har jobbat i flera olika ERP lösningar och har kanske även varit med i projekt för införande av nya system. Du drivs av att hjälpa kunder att fånga och prioritera sina faktiska behov, av att skapa samsyn och du har insikten att både detaljkoll och flexibilitet är nödvändigt. Du förstår vikten av att jobba strukturerat med förändringsledning och har erfarenheter av det från några projekt.

Vi söker dig som har:

- Relevant akademisk examen, t ex ekonomi eller industriell ekonomi
- Över 8 års arbetslivserfarenhet
- God erfarenhet av att leda och driva projekt
- God erfarenhet av kravsamordning och av att leda kravprocessen i olika verksamheter
- Erfarenhet av att leda workshops och genomföra intervjuer
- Affärssinne som möjliggör delaktighet i affärsutveckling
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Vi ser att det är meriterande om du har erfarenhet av agila metoder såsom scrum, samt erfarenhet från digitalisering inom offentlig sektor.

Sista ansökningsdag: 2021-09-18. För mer information om tjänsten, kontakta gärna: Sara Carmo e Silva, sara.carmoesilva@cgi.com. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.