Nätverkstekniker på deltid till kund i Växjö

Plats
Växjö
Annonserat
den 3 juni 2021
Stängs
den 15 juli 2021
Ref:
8bc67568-c353-44f1-89a7-a8a7f9a715dd
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker nu dig som vill ta anställning på deltid som Nätverkstekniker hos vår kund i Växjö. Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är redo för att anta utmaningen med att vara en del i att bygga upp en ny modern support hos vår kund. I rollen som nätverkstekniker kommer du framförallt att arbeta självständigt i ett projekt som innefattar att konfigurera om switchar i vår kunds nät. Supporten ska genom nära samarbete med de som driftar fibernätet skapa kundservice i toppklass där glädje, samsyn och engagemang kommer att vara en del av framgångsfaktorerna.

Vem är det vi söker?

Vi tror att du är en positiv och frammåt person som är driven, självgående och har ett starkt intresse för IT-teknik/nätverk.

I övrigt söker vi dig som:
  • lägst har en gymnasieutbildning inom IT, gärna med nätverksinriktning
  • har ett starkt intresse för It /teknik och Nätverk
  • har en kommunikativ förmåga
  • är målinriktad och fokuserad i ditt arbete.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Dahlström Sven.Dahlstrom@se.experis.com . Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb