DevOps Engineer till Afa Försäkring, Stockholm

Rekryterare
AFA Försäkring
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 4 juni 2021
Stängs
den 4 juli 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du utvecklas i ett annorlunda försäkringsföretag? Våra försäkringar är en självklar del av kollektivavtalen och det svenska trygghetssystemet. 9 av 10 är försäkrade hos oss genom sitt jobb. Vi ägs av arbetsmarknadens parter och drivs utan vinstsyfte. Vi bedriver förebyggande arbete för att förbättra arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna.

Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm – perfekt för dig som pendlar.

Har du en bakgrund som utvecklare och vill arbeta infrastrukturnära? Afa Försäkring söker nu en DevOps Engineer med ett stort intresse för plattformskomponenter på .NET-plattformen. Här kommer du att arbeta brett och utnyttja din fulla tekniska kompetens samt vara delaktig i och utveckla det interna arbetet med automatisering, Afa;s cloud strategi och förflyttning av miljöer. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Vad du kan förvänta dig

Som DevOps Engineer kommer du tillsammans med andra inom tjänsten Microsoft att supportera utvecklingsteamen i frågor kopplade till .NET plattformen och tillhörande utvecklingsverktyg. I rollen ingår att realisera det som plattformstjänsten erbjuder genom att löpande säkerställa och vidareutveckla tjänstens erbjudande. Stort fokus framåt är automatisering och förenkling av flöden med ambitionen att tjänsten ska ligga i framkant, tekniskt sett.

Du kommer arbeta med att optimera och utveckla plattformens komponenter och dess erbjudande samt ta fram riktlinjer. Vidare ingår konfiguration, automatisering, installationer av nya miljöer samt utvärdering av ny teknik.

Dessutom kommer du att arbeta med:

 • Systemintegrationer på plattformen
 • Skriva/granska kod
 • Behörighetshantering
 • Docker/Linux
 • CI/CD relaterade områden
 • Uppdatera plattformens driftdokumentation och rekommenderade arbetssätt till användare

Vad vi förväntar oss av dig

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har relevant akademisk utbildning inom systemutveckling och några års erfarenhet som utvecklare. Du vill nu gå mer åt infrastruktur och har goda kunskaper och intresse om .NET plattformskomponenter. Vidare ser vi gärna att du har arbetat handgripligen med Azure DevOps Server/Services, .NET Frameworks/C#, scripting, konfiguration samt deployment.

Program och komponenter som ingår i tjänsten

 • Azure DevOps Server/Services
 • Sonarqube/sonarcloud
 • Whitesource
 • Octopus deploy
 • Teamcity
 • Whitesource
 • Github
 • Appdynamics
 • IIS – Internet Information Services
 • SQL server
 • Utvecklingsverktyg, Visual Studio, Resharper, nCrunch m fl

Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av:

 • Övervaknings/monitoreringsverktyg, t ex Appdynamics
 • Infrastructure as a Code (IaC), ex Terraform
 • Erfarenhet av Containers, ex Dockers, Linux
 • Intresse för automatisering

Som person är du ansvarstagande och noggrann samt har en god förmåga att agera prestigelöst. Eftersom Afa Försäkring jobbar tvärfunktionellt inom olika områden behövs samarbetsvilja och förmågan att upprätthålla goda relationer med det egna teamet samt övriga medarbetare som du kommer att ge support och stöd. Du är nyfiken och öppen för att delge dina kunskaper till andra och själv utveckla dina färdigheter genom samarbete.

Flytande kunskaper i svenska är ett krav.

Detta kan vi erbjuda dig

Vi vill att du som anställd ska uppleva att du utvecklas över tid, och att du får möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens. Hos oss välkomnas du in i en kundorienterad miljö där vi arbetar tillsammans för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse av Afa Försäkring. Vi arbetar aktivt för att skapa en hög trivsel och för att våra medarbetare ska ha rätt förutsättningar för sitt arbete. Som anställd hos oss får du ta del av flertalet förmåner inom friskvård, vardagslivet, pension och försäkring. Titta gärna på filmen om hur det är att jobba hos oss på IT: Klicka här för att se filmen

Kanske känner du någon annan som skulle passa för tjänsten? Se till att de får veta – dela med dina vänner!

Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Afa Försäkring med Level Recruitment. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt och urvalet av ansökningar sker löpande. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Lynn Sjöberg Westander på 08-120 50 431 eller Marcus Grahn på 08-120 50 429. Välkommen in med din ansökan!

I denna rekrytering kan en bakgrundskontroll bli aktuellt för slutkandidaten.

Våra fackliga företrädare är:

Forena, försäkringsfacket, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12

Akademikerföreningen, Maria Schütt, telefon 08-696 49 74

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Fakta om oss

Afa Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Våra försäkringar är bestämda i kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter och vi försäkrar 4,5 miljoner människor i privat näringsliv, kommuner, landsting och regioner. Afa Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. Afa Försäkring har cirka 650 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Läs mer på www.afaforsakring.se

Följ oss gärna via LinkedInTwitter eller Facebook.


 

Kontaktperson
Marcus Grahn

Tjänstens omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidare
Placeringsort
STOCKHOLM

Liknande jobb

Liknande jobb