Java-utvecklare till SEB Kort i Stockholm

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 3 juni 2021
Stängs
den 3 juli 2021
Ref:
439E26DD-ABDF-4E61-A032-BE1F8A89D489
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta i ett team där det satsas stort på nyutvecklandet av produkter och tjänster för framtidens kort- och lånelösningar?

Som Java-utvecklare hos oss på SEB kort får du möjlighet att arbeta med ny teknik, webbapplikationer och integrationslösningar. Du blir en del av vårt positiva gäng med engagerade kollegor som utbyter idéer och samarbetar för att utvecklas både som grupp och individuellt. Tillsammans har vi en bred och djup kompetens inom Javautveckling och ser fram emot att förstärka vårt team ytterligare.

OM JOBBET

I rollen som Java-utvecklare kommer du arbeta med SEB Korts internetlösningar. Du kommer främst att arbeta med ny- och vidareutveckling av några av Sveriges bästa fullservice kortlösningar, men även förvaltning kommer att ingå. Utöver detta är du delaktig i analysarbetet och engagerar dig i vad som ska göras framöver, exempelvis förändra befintliga lösningar eller skapa säkerhetsåtgärder.

Som Java-utvecklare erbjuder vi dig:
  • Ny- och vidareutveckling i några av SEB:s viktigaste internetsystem som kräver hög säkerhet, prestanda och tillgänglighet
  • Stort fokus på integrationer och öppna API:er mot interna och externa partners
  • Erfarna kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper till andra
  • En arbetsplats där vi är måna om balans mellan arbete och privatliv

SEB Kort är Nordens ledande kortföretag och arbetar med en rad kända varumärken som Eurocard samt ett 40-tal olika samarbetspartners. SEB Kort har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom filialer med 660 medarbetare varav 150 inom IT-verksamheten.

Ditt team

Kulturen hos oss präglas av öppenhet, engagemang och glädje. Du kommer att tillhöra team Front som har ansvaret för SEB Korts internetlösningar. Gruppen består av 25 personer där tre utvecklingsteam sitter tillsammans med scrummaster, arkitekter, kravanalytiker, utvecklare och testledare. Dessutom finns ett Tech-team som fokuserar på teknik, plattformsfrågor, Configuration Management och automatisering av tester samt har till uppgift att stötta de andra tre teamen. Samtliga team samarbetar nära och arbetar vågrätt. Din bakgrund, tekniska tyngd och intresse kommer att avgöra vilket team som du kommer att tillhöra.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du är en erfaren Java-utvecklare, gärna med erfarenhet från komplexa miljöer. Tekniskt har du erfarenhet av Java 8 eller senare. Du har även jobbat med JavaScript, HTML eller liknande i frontend. Utöver det har du dessutom erfarenhet av OpenShift eller andra container plattformar.

Andra kompetenser som är meriterande är erfarenhet av Spring Framework, Git, Spring Boot, Liberty, JMS/MQ, Maven, Angular och Jenkins.

För att lyckas i din roll är du bekväm med att ta egna initiativ i ett tekniskt kompetent team. Du inspireras av att ta ansvar och driva förändringar genom ny teknik. Dessutom tycker du om att samarbeta, sprida kunskap, bidra med nya ideér samt är kommunikativ och driven. Du har en god analytisk förmåga där du kan se samband och behov i verksamheten och har ett stort intresse för verktyg, arkitektur och design. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb