Senior Systemutvecklare till Hjärt-Lungfonden, Stockholm

Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 4 juni 2021
Stängs
den 4 juli 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du bidra till något större? Hjärt-Lungfondens vision är en värld fri från hjärt- och kärlsjukdomar. Hjärt-Lungfonden söker nu ytterligare en Senior Systemutvecklare som vill vara med och skapa morgondagens digitala tjänster och vidareutveckla de system som utgör kärnan i verksamheten, vilket är insamling till livsviktig hjärt- och lungforskning!

Här kan du påverka med din expertis inom systemutveckling och bidra till tekniska lösningar som gör skillnad på riktigt! Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om tjänsten

I rollen som senior systemutvecklare kommer du att vidareutveckla Hjärt-Lungfondens egenutvecklade CRM-system för insamling och utbetalning/hantering av forskningsanslag. Systemen är verksamhetskritiska och komplexa med åtskilliga API:er, integrationer och avancerade urvalsverktyg, machine learning-algoritmer och interna användargränssnitt. Hjärt-Lungfonden arbetar primärt med .NET/C#-utveckling i sina interna system.

Fokus framåt är att modernisera och introducera ny teknik där din expertis kommer att spela en avgörande roll vid val av arbetssätt, teknik, design/arkitektur som är anpassad till modern systemutveckling. Som medarbetare på Hjärt-Lungfonden uppmuntras du att utforska ny teknik, kompetensutvecklas och fördjupa dig inom dina intresseområden.

Hjärt-Lungfondens kontor är placerat i centrala Stockholm och du blir en del av ett agilt utvecklingsteam som arbetar nära verksamheten och tillsammans utformar Hjärt-Lungfondens framtida digitala möten med givare och omvärlden.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har mångårig erfarenhet av C# och ASP.NET, gärna med erfarenhet inom både Forms, MVC och Web API. Du behöver också kunskaper i SQL samt modern källkodshantering i exempelvis GIT.

Meriterande är erfarenhet av MS SQL Server, Azure och Azure DevOps Services, PowerBI, Blazor, Javascript, React, d3js, Docker, Node.js, Hangfire och LINQ.

Som person är du strukturerad, driven och nyfiken. Du är öppen för nya utmaningar och delar gärna med dig av dina åsikter och erfarenheter vid exempelvis design- och kravdiskussioner. Du är positiv, teamorienterad och har ett agilt synsätt. Utöver detta kan du förstå och kommunicera på både svenska och engelska (i tal och skrift).

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Hjärt-Lungfonden med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”Sök jobbet”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

 

Kontaktperson
Marcus Grahn

Tjänstens omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidare
Placeringsort
STOCKHOLM

Liknande jobb

Liknande jobb