Erfaren konsult inom Microsoft 365

Rekryterare
Atea
Plats
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Annonserat
den 14 oktober 2020
Stängs
den 30 juni 2021
Ref:
147607
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget?
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Region Syd dig som vill jobba som konsult inom Digital Workplace med fokus på Microsoft 365. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget
I rollen som konsult inom Microsoft 365 brinner du för Windows 10, Office 365 eller Enterprise Mobility + Security. Du kommer vara specialist åt våra större och mindre kunder inom både offentlig och privat sektor. Som konsult jobbar du tillsammans med våra övriga specialister inom Microsoft 365 med allt från säljstöd och rådgivning till design och implementering i våra kunders verksamheter. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. En viktig strategi är att vi arbetar teambaserat i alla våra leveranser, för att tillsammans kunna nyttja varandras kunskaper och att vi tror på att laget är starkare än jaget. I teamet är vi en härlig mix av olika specialister där vi dagligen utbyter våra best practice. Du kommer ha en ledare med många års erfarenhet av it-branschen, hon likt alla ledare på Atea arbetar utifrån ett coachande ledarskap. Ett ledarskap som engagerar, utvecklar och är lyhört gentemot hela teamet. Hon beskrivs som en lugn, trygg och energigivande ledare!

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som konsult inom Microsoft 365 är:
Vara specialist inom något av följande områden:
  • Windows 10, Office 365 eller Enterprise Mobility + Security
  • Vara med i hela processen från säljstöd och rådgivning till design och implementering.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
En lagspelare som har minst tre års erfarenhet inom it och har arbetat med olika migreringar kopplat till Microsoft 365. Med din erfarenhet anses du vara en specialist inom Microsoft 365 eller någon av dess delar och du har antagligen några relevanta certifieringar. I ditt arbetssätt är noggrann samt mån om att uppnå en god kvalité och uppsatta mål. Du eftersträvar att alltid utvecklas och söker aktivt utmaningar. Förstår de fackmässiga aspekterna av arbetet och du brinner för att underhålla dig kontinuerligt med din specialistkunskap. I din roll analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar, du har lätt för att se sammanhang och prioriterar rätt frågor. Arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem. Är en kunskapsresurs för andra. Du sätter höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i rollen hos oss bör du ha följande kompetens:
  • Minst tre års relevant arbetslivserfarenhet inom it.
  • Erfarenhet av migreringar till Microsoft 365.
  • Goda kunskaper om it i allmänhet samt Office 365, Enterprise Mobility + Security och Windows.
  • Förmåga att felsöka och optimera befintliga system/miljöer.
  • Svenska och engelska obehindrat

Meriterande: Kunskap inom Skype, Exchange, SharePoint, Powershell, AD och identitetshantering är meriterande.

Vill du bli en del av landslaget?
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristian Andersen, Konsultchef, via Kristian.andersen @atea.se eller ansvarig rekryterare, Anna Kolvik Kiotseridis, via Anna.Kolvik-Kiotseridis@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb