Konsultchef till vår säkerhetsgruppering

Förfaller i dag

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 juni 2021
Stängs
den 20 juni 2021
Ref:
148062
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för att leda människor och vill bidra till ett tryggare samhälle? Har du erfarenhet eller ett brinnande intresse av att lära dig informations- och cybersäkerhet?

Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker? Då har vi utmaningen för dig! Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill bli vår nya lagspelare och kliva in i rollen som konsultchef inom Ateas affärsområde Information Management. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som konsultchef kommer du bli en coachande ledare för ett härligt team bestående av informations- och cybersäkerhetskonsulter. Samtidigt blir du en del av Ateas affärsområde Information Management som omfattar strategi, arkitektur, information & data analytics (AI, BI, RPA och IoT), verksamhetsutveckling, förändringsledning, projektledning samt informations- och cybersäkerhet.

Du kommer att driva gruppens utveckling framåt och på ett coachande sätt säkerställa rätt kompetens baserat på marknaden och våra kunders behov. I rollen som konsultchef kommer du att ansvara för att säkerställa finansiellt resultat, planera och säkerställa resursförsörjning utifrån affärsplan. Information Management är ett satsningsområde och du kommer även tillsammans med affärsområdets ledningsgrupp äga och driva uppbyggnad enligt Ateas fastställda mål och strategier. Vi erbjuder dig möjlighet att fortsätta utvecklas och även påverka vår väg framåt.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av itoch tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du är en naturlig ledare som är resultatinriktad, strukturerad och drivande samt har stor social förmåga med fokus på att skapa goda relationer. Samtidigt har du en positiv inställning och är bekväm med ett utåtriktat arbete med stort kundfokus samt har lätt för att anpassa dig till nya förhållanden. Du bör även vara duktig på att ha ordning och reda samt skapa engagemang och motivation i en grupp. Vi förutsätter att du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll och att du brinner för att leda människor samt tycker om att göra affärer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i rollen ska du:
  • Ha någon form av akademisk utbildning eller motsvarande
  • Ha lång erfarenhet inom it-branschen
  • Ha minst 2 års ledarerfarenhet
  • Ha erfarenhet av att arbeta med informations- och cybersäkerhet eller har mycket stort intresse och brinner för att lära dig området
  • Ha ett affärsmässigt synsätt
  • Uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande är om du har:
  • Arbetat som konsultchef
  • Erfarenhet av arbete med försäljning
  • Arbetat som konsult och är van att hantera kundrelationer

Vill du bli en del av landslaget?

Har du frågor omtjänsten är du välkommen att kontakta Hans Gustafsson, affärsområdeschef, via hans.h.gustafsson@atea.se alternativt telefonnummer 070-21566 52 ellerTalent AcquisitionPartner Helena Brunzell på 08-633 68 02.Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb