Systemförvaltare M365 sökes till Danderyds kommun

Rekryterare
Danderyds kommun
Plats
Danderyd (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 4 juni 2021
Stängs
den 8 augusti 2021
Ref:
A1035851
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om arbetsplatsen

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Systemförvaltaren arbetar tillsammans med andra systemförvaltare för att föreslå mål, tekniska lösningar och handlingsplaner för att vidareutveckla kommunens arbete runt Microsoft 365, Azure och Microsoft Active Directory.
Läs mer och ansök idag!

Arbetsuppgifter Som systemförvaltare kommer du att vara både rådgivande och kunna implementera lösningar runt med Microsoft 365, Azure och Microsoft Active Directory i samverkan med systemförvaltare och drifttekniker. För att trivas med rollen ser vi att du har flera års erfarenhet av arbete i större Microsoft-miljöer med såväl Microsoft AD, Microsoft 365 & Azure.
I din roll agerar du både utförare och rådgivare och du ansvarar för att bevaka nyheter och förändringar från Microsoft.

I tjänsten ingår beredskap.
 

Kvalifikationer

För att kunna bidra i rollen som systemförvaltare ska du ha:
• Flera års erfarenhet av Azure och Microsoft 365
• Flera års erfarenhet av Microsoft Active Directory
• Goda kunskaper i Power Shell
• Goda kunskaper i svenska språket
 
I rollen som systemförvaltare är det meriterande om du har:
• Kunskap inom Nexus HAG
• Kunskap inom identitetshantering
• Kunskap inom IT-säkerhet
 
Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och har en särskilt god social kompetens. Du gillar att jobba i team, men är ändå självgående och prestigelös samtidigt som du har ett driv och engagemang i det du gör.

Anställningens omfattning Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att vara lokaliserad i Danderyd kommuns lokaler i Mörby Centrum.
Tillsvidare.
 

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson

Björn Paakkinen

Gruppchef för drift och support 
08-56891985 bjorn.paakkinen@danderyd.se
 

Facklig företrädare

Facklig företrädare nås via kommunens Kontaktcen

08-56891000


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Liknande jobb

Liknande jobb