Ledigt jobb som IT-tekniker i Stockholm!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 juni 2021
Stängs
den 30 juni 2021
Ref:
3b9337f5-4cef-4528-a8ab-3dc69907c0ed
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du erfarenhet av att arbeta med AV-support? Titta hit! Vi på Experis söker nu dig som vill arbeta som IT-tekniker hos vår kund i Stockholm. Du kommer huvudsakligen arbeta med systemadministratörsuppgifter inom IT-support, med fokus på AV-teknik. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Ort: Stockholm

Start: 30 juni 2021

Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

I rollen som IT-tekniker arbetar du huvudsakligen med systemadministratörsuppgifter inom IT-support. Du ger support till användare via telefon, mejl och fjärrstyrningsprogram eller på plats hos kunden. Bland dina arbetsuppgifter ingår felsökning och underhåll av datorer och AV-utrustning.

Du kommer bland annat att demonstrera teknik, hjälpa till med AV-tekniken och övervaka videokonferensmöten. I denna tjänst skapar du även lathundar, instruktioner, dokumentation och utbildningar.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT eller annan likvärdig IT-utbildning och minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Du har goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet

Vidare har du mycket goda kunskaper i Windows och MacOS, felsökning och installation av hårdvara. Du har även mycket goda kunskaper om AV-teknik. Du besitter grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt och har erfarenhet av att arbeta i Ubuntu. Vi ser även att du har vana av att arbeta med ärendehanteringssystem.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
  • Styrsystemen Extron och AMX
  • Nätverksbaserad AV med SVSI


Den här tjänsten passar dig som är självständig och driven som person och har god organisationsförmåga. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att utvecklas. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Körkort (B) är ett krav.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Kim Synnerborn på Kim.Synnerborn@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb